Capricorn-Scientific

Overskrift
Balancerede saltopløsninger
Reagenser og tilskud

Tyske Capricorn Scientific er en producent af cellekulturmedier, sera og reagenser med fokus på pålidelig homogenitet for ensartede resultater. Virksomheden blev etableret i 2016 og producerer højkvalitets animalske sera til bioteknologi-, diagnostik- og forskningsapplikationer. Desuden har de specialiseret sig i serumfri, delvist serumfri og kemiske medier.

Capricorn Scientific’s topmoderne facilitet er kendetegnet ved den rumlige adskillelse af produkter, der indeholder animalske komponenter og kemisk definerede medier. Mens kun kemisk definerede medier produceres i det nedre produktionsområde, anvendes det øvre produktionsområde til at producere cellekulturprodukter med animalske komponenter, som for eksempel Fetal Bovine Serum (FBS).

På grund af denne adskilte infrastruktur og deres veludviklede produktionskoncept opretholder Capricorn Scientific de højeste kvalitetsstandarder i alle produktionsområder, som anvendes i overensstemmelse med GMP-retningslinjerne for farmaceutisk produktion.

Læs mere om Capricorn Scientific


Intro
Sera

Sera

Udover Fetal Bovine Serum (FBS) tilbyder vi forskellige andre sera til cellevækst fra Capricorn Scientific, såsom Human serum, Chicken serum, Mouse serum og Goat serum.

Når der er behov for et omkostningseffektivt alternativ til FBS, findes der adskillige andre bovine sera, som for eksempel Adult Bovine Serum (ABS) og forskellige kalvesera.


Vil du høre mere om prisvenlig kvalitets sera fra Capricorn Scientific - ring eller skriv til os.


Sera

Splitter 1
Cellekulturmedier

Cellekulturmedier

Her finder du et udvalg af flydende medier og pulvermedier, som kan give næringsstoffer til alle dine cellekulturanvendelser.

Cellekulturmedierne er fremstillet i henhold til den oprindeligt offentliggjorte formel eller er yderligere udviklet og designet til at opfylde dine behov.

Udover klassiske medier, såsom DMEM eller RPMI, kan du få forskellige klar-til-brug special medier og cryo-preservation medier. Disse er specielt skræddersyet til specifikke applikationer eller celletyper.

Vil du høre mere om kvalitets medier til fair priser fra Capricorn Scientific - ring eller skriv til os.


Medier
Splitter 2Reagenser og tilskud

En succesfuld cellekultur kræver brug af rene og højkvalitets reagenser. Som regel tilsættes tilskud og additiver til kulturmediet eller bruges direkte i forskningsapplikationen.

Vi fører en omfattende portefølje af cellekultur-reagenser fra Capricorn Scientific., som inkluderer antibiotika, Bovine Serum Albumin (BSA), celleadskillelses- og separationsreagenser samt en række andre essentielle tilskud og additiver. Alle reagenser og tilskud er underlagt omfattende test og kvalitetskontrol.

Vil du høre mere om prisvenlige kvalitets reagenser og tilskud fra Capricorn Scientific - ring eller skriv til os.


Reagenser og tilskud
Splitter 3
Balancerede saltopløsninger

Balancerede saltopløsninger

Cellekulturer skal vedligeholdes under omhyggeligt regulerede betingelser. Bufferopløsninger som pulver eller flydende form, giver celler de essentielle uorganiske ioner, der kræves for at opretholde et stabilt pH- og osmotisk trykmiljø.

Vi tilbyder alle Capricorn Scientific's klassiske bufferopløsninger til cellekulturer såsom PBS og HBSS, samt forskellige former for tilskud, som for eksempel Phenol Red.

Vil du høre mere om prisvenlige balancerede saltopløsninger og buffere fra Capricorn Scientific - ring eller skriv til os.


Balancerede saltopløsninger

Splitter 4
Diagnostik

Diagnostik

Opnå bedre resultater inden for cytogenetik og virusprøvetagning. Capricorn Scientific's diagnostik-sektion tilbyder medier og reagenser til cytogenetik og virustransport, som du kan stole på.

Tag det næste skridt mod kvalitet, reproducerbarhed og enestående ydeevne i alle dine diagnostiske applikationer. 

Capricorn Scientific's diagnostiske produkter opfylder alle reguleringskravene for dette marked.

Vil du høre mere om diagnostike produkter fra Capricorn Scientific - ring eller skriv til os.


Diagnostik

Splitter 5
PARA|DYM™

PARA|DYM™

Et nyt fleksibelt, hurtigt og pålideligt koncept, der kan gøre din daglige forskningsrutine sikrere og mere pålidelig.

PARA|DYM™ er Capricorn Scientific’s specialløsning, hvor du sammensætter dit udvalgte cellekulturmedie med dit ønskede, forhåndstestede serum og andre tilskud.


Skræddersy dit medium:
• Dit valg af medium
• Dit valg af serum
• Dit valg af tilskud

Vil du høre mere om denne unikke løsning fra Capricorn Scientific - ring eller skriv. 


PARA|DYM™