Celledyrkning

Når du arbejder med celledyrkning kræver det, at du benytter det rigtige udstyr, så du har sikkerhed for, at du skaber de mest optimale forhold for de cellekulturer, du dyrker. I sidste ende handler det om at få korrekte resultater. Samtidig med at udstyret skal være praktisk for dig at anvende i hverdagen, skal det kunne tåle hverdagens håndtering. Selv små bitte designmæssige detaljer kan lette din hverdag og sikre dine resultater.

Celledyrkningsudstyr til professionelle
Derfor har vi fundet det absolut bedste udstyr til celledyrkning fra en række nøje udvalgte internationale samarbejdspartnere, hvoraf størstedelen er europæiske. Det er producenter, der lever op til de høje kvalitetskrav, som vi stiller på vegne af vores kunder. Nogle af producenterne har vi samarbejdet med i over 30 år. Ja, måske er vi lidt ekstra kræsne, netop fordi vi ved, at resultatet af jeres prøver og test, afhænger af kvaliteten af det celledyrkningsudstyr, vi leverer. Således finder du bl.a.:
Celledyrkningsplader til alle former for celledyrkning – også de mere specialiserede som 3D celledyrkning
Celledyrkningsskåle til alle tænkelige dyrkningsmetoder og vedhæftningsformer
Celledyrkningsrør i flere størrelser med filterlåg
Celledyrkningsflasker og praktiske Rollerbottles til dyrkning af større prøver
Udstyr til cellefiltrering, tællekamre og andre former for tilbehør til celledyrkning

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har behov, som ikke imødekommes i vores sortiment. Vi kan finde ud af den helt rigtige løsning sammen. 
Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk

Hvorfor købe celledyrkningsudstyr hos In Vitro A/S?
Har du brug for en seriøs, pålidelig og helt igennem dansk leverandør af celledyrkningsudstyr, er vi det oplagte valg. Vi sælger og producerer forbrugsvarer, laboratorieudstyr og møbler til laboratorier over hele landet. Alt i en kvalitet der lever op til de skrappeste krav. Så ved du, at dit udstyr lever op til dine høje krav. Vi tilstræber dag-til-dag-levering over hele landet, og har egen vogn i Storkøbenhavn. Se vores store udvalg af udstyr til celledyrkning og bestil i dag – leveringen er gratis!