Celledyrkning

Vi er specialister i celledyrkning og har udvalgt det absolut bedste udstyr til celledyrkning fra en række internationale samarbejdspartnere, hvoraf størstedelen er europæiske. Det er producenter, der lever op til de høje kvalitetskrav, som vi stiller på vegne af vores kunder. Nogle af producenterne har vi samarbejdet med i over 30 år.

Du finder her et af de største udvalg indenfor celledyrkningsudstyr hos en dansk leverandør. Vi fører over 600 celledyrkningsprodukter. Fra celledyrkningsplader, petriskåle, celleskrabere og celletællere til 3D-celledyrkningsudstyr.

    Celledyrkningsudstyr til professionelle

Således finder du bl.a.:
Celledyrkningsplader til alle former for celledyrkning – også de mere specialiserede som 3D celledyrkning
Celledyrkningsskåle til alle tænkelige dyrkningsmetoder og vedhæftningsformer
Celledyrkningsrør i flere størrelser med filterlåg
Celledyrkningsflasker og praktiske Rollerbottles til dyrkning af større prøver
Udstyr til cellefiltrering, tællekamre og andre former for tilbehør til celledyrkning

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har behov, som ikke imødekommes i vores sortiment.
Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk

    Hvorfor købe celledyrkningsudstyr hos In Vitro A/S?

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer til laboratorier, hospitaler og Life science-branchen.

I Fredensborg har vi samlet alle kompetencer i In Vitro under ét tag, hvor kundeservice, indkøb, lager, salg og logistik arbejder tæt sammen.

Vi forhandler og producerer forbrugsvarer, laboratorieudstyr og møbler til laboratorier over hele landet. Alt i en kvalitet der lever op til de skrappeste krav. Vi tilstræber dag-til-dag-levering over hele landet, og har egen vogn i Storkøbenhavn. Se vores store udvalg af udstyr til celledyrkning og bestil i dag. Fragtfri og hurtig levering.