Celledyrkning

Her finder du et af de største udvalg af forbrugsartikler og laboratorieudstyr til celledyrkning hos en dansk leverandør. Vi fører over 600 celledyrkningsprodukter. Fra celledyrkningsplader, celledyrkningsflasker, celledyrkningsskåle, celleskrabere og celletællere til 3D-celledyrkningsudstyr. 

In Vitro er officiel leverandør i Danmark for tyske Greiner Bio-One, som har et stærkt fokus på kvalitet, miljø og klima og bl.a. vil være klima-neutral i 2030. Under varemærket CELLSTAR® tilbyder Greiner Bio-One en højkvalitets produktserie til celledyrkning. Serien inkluderer bl.a. celledyrkningsflasker, -skåle, -plader og -rør i flere formater og med forskellige overfladebehandlinger til enhver anvendelse og til alle celletype.

>> Læs mere om CELLSTAR®-serien

>> Celledyrkningsskåle til forskellige dyrkningsmetoder
>> Celledyrkningsplader til alle former for celledyrkning
>> Celledyrkningsrør i flere størrelser med og uden filterlåg
>> Celledyrkningsflasker & Rollerbottles
>> Udstyr til cellefiltrering, tællekamre samt tilbehør

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk

Hvorfor købe forbrugsartikler og laboratorieudstyr til celledyrkning hos In Vitro A/S?

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer til laboratorier, hospitaler og Life science-branchen. Vi kan levere et bredt sortiment til laboratoriet og er specialister indenfor celledyrkning, herunder også 3D-celledyrkning. Desuden fører vi et sortiment af forbrugsartikler til hospitaler og almen praksis.

Når du køber varer hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. In Vitro er ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret og registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen samt godkendt til at forhandle håndkøbslægemidler online. Vi vil yde en dedikeret kundeservice og arbejde seriøst med miljø- og klimaforbedringer. Derfor har vi bl.a. fokus på produkter fra Europæiske leverandører, som arbejder med positive miljø og klimatiltag.

I Fredensborg har vi samlet alle kompetencer i In Vitro under ét tag, hvor kundeservice, indkøb, salg og logistik arbejder tæt sammen. Vi tilstræber dag-til-dag-levering over hele landet, og har egen vogn i Storkøbenhavn. 

Brug for hjælp?

Kan du ikke finde det, du har brug for, kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice. Du kan også booke et uforpligtende møde med en af vores erfarne produktspecialister. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning.

Hos In Vitro får du som kunde adgang til vores store sortiment af produkter i høj kvalitet. Vi fører +8000 produkter i webshoppen og har adgang til et stort udvalg af specialprodukter, hvor langt fra alt er tilgængeligt i vores webshop. Savner du noget? Kontakt os endelig, hvis du har behov, som ikke imødekommes i vores online sortiment.


Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk