Celledyrkning

Uanset hvilken form for celledyrkning du arbejder med, finder du det rigtige udstyr til formålet hos In Vitro A/S. Vi har alt inden for celledyrkningsskåle, -plader, -rør og andet nødvendigt udstyr. Se de mange forskellige produktkategorier med stort udvalg og bestil i dag med fragtfri dag-til-dag-levering.

Når du arbejder med celledyrkning kræver det, at du benytter det rigtige  udstyr, så  du har sikkerhed for, at du skaber de mest optimale forhold for de cellekulturer, du dyrker, så du i sidste ende får korrekte resultater.  Det er derfor vigtigt at dine forbrugsvarer er af den bedste kvalitet.  Samtidig med at udstyret skal være praktisk for dig at anvende i hverdagen, skal det kunne tåle hverdagens håndtering. Selv små bitte designmæssige detaljer kan lette din hverdag og sikre dine resultater..

Celledyrkningsudstyr til professionelle

Derfor har vi fundet det absolut bedste udstyr til celledyrkning fra en række nøje udvalgte internationale samarbejdspartnere. Det er firmaer, der lever op til de høje kvalitetskrav, som vi stiller på vegne af vores kunder. Firmaer, som vi har samarbejdet med i over 30 år. Ja, måske er vi lidt ekstra kræsne, netop fordi vi ved, at resultatet af jeres prøver og test, afhænger af kvaliteten af det celledyrkningsudstyr, vi leverer. Således finder du bl.a.:

Celledyrkningsplader til alle former for celledyrkning – også de mere specialiserede

Celledyrkningsskåle til alle tænkelige dyrkningsmetoder og vedhæftningsformer

Celledyrkningsrør i flere størrelser med kapselfilter

Celledyrkningsflasker og praktiske Rollerbottles til dyrkning af større prøve

Udstyr til cellefiltrering, tællekamre og andre former for tilbehør til celledyrkning

Hvorfor købe celledyrkningsudstyr hos In Vitro A/S?

Har du brug for en seriøs, pålidelig og helt igennem dansk leverandør af celledyrkningsudstyr, er vi det oplagte valg. Vi sælger og producerer forbrugsvarer, laboratorieudstyr og møbler til laboratorier over hele landet. Alt i en kvalitet der lever op til de skrappeste krav. Så ved du, du får udstyr, du kan stole på. Vi tilstræber dag-til-dag-levering over hele landet, og har egen vogn i Storkøbenhavn. Se vores store udvalg af udstyr til celledyrkning og bestil i dag – leveringen er gratis!