Steriliseret
105
28
Producent
38
56
39

Celledyrkningsflasker

højkvalitets celledyrkningsflasker fra Greiner Bio-One, Corning og Nunc. Cellekulturflasker i polystyren, som er USP-klasse VI testet. Designet til at sikre konsistens, cellesundhed og reproducerbarhed. Findes som Sterile og ikke-sterile flasker med flere typer låg. Vælg mellem forskellige flasketyper, volumer, dyrkningsarealer, overfladebehandlinger, halstyper samt med og uden graduering.

Vi fører et stort udvalg af celledyrkningsflasker med dyrkningsareal fra 9 til 875 cm2 og påfyldnings-volumen fra 50 til 650 ml.

Adhærente-celler, suspensionsceller og hybridomaceller har forskellige behov i f.t. den overflade, de gror på og derfor skal du sikre dig, at de celler du dyrker og celledyrkningsflaskens overfladebehandling passer sammen. En del celledyrkningsflasker er farvekodede, så du let kan vælge den rigtige vedhæftningsvariant.

Greiner Bio-One tilbyder fire celledyrkningsflasketyper i CELLSTAR® serien

Alle Greiner Bio-One celledyrkningsflasker er lavet af højkvalitets polystyren og er fri for påviselige DNase, RNase, humant DNA, endotoksiner og er ikke-cytotoksisk. Ligeledes er flaskerne fortrykt med Lot numre og udløbsdato for optimal sporbarhed.

Suspensions-celledyrkningsflaske: Hydrofob overflade, som er ideel til suspensionskulturer, hybridomer og embryonale stamceller.
Standard TC-celledyrkningsflaske: Forbedret celleadhæsion med en fysisk TC-overfladebehandling.
Avanceret TC-celledyrkningsflaske: Innovative Advanced TC™ er den ideelle vækstflade til mere krævende celletyper med ringe vedhæftningsevne.
Auto-celledyrkningsflaske: AutoFlask - Celledyrkningsflaske til automatiserede systemer.