Steriliseret
60
6
Producent
14
24
26
2

Celledyrkningsskåle

Celledyrkningsskåle også kaldet petriskåle bliver typisk anvendt til at dyrke celler i forskellige medier. Derfor er det vigtigt, at celledyrkningsskålene er sterile, ikke-pyrogen/cytotoksisk samt fri for DNase, RNase og Human DNA. Det giver de bedste vækstbetingelser for det prøvemateriale, du skal dyrke.

Celledyrkningsskåle, petriskåle eller cellekulturskåle. Uanset hvad du kalder dem, er de oftest en af laboratoriets vigtigste forbrugsvarer.

Hvad kendetegner celledyrkningsskåle hos In Vitro?

Vi udvælger de producenter, som leverer nogle af verdens bedste og mest pålidelige produkter. Det er primært europæiske producenter, som Greiner Bio-One, der løbende kvalitetskontrollerer alle leverancer, for at sikre at kvaliteten altid er i top.

Alle celledyrkningsskåle er forsynet med udløbsdato og et batch- eller lot-nummer. Således er det muligt at spore skålene tilbage til en konkret produktion hos den enkelte producent. Det er din sikkerhed for, at de celledyrkningsskåle du køber hos os, altid er topkvalitet.


Hvilke typer af celledyrkningsskåle kan du indkøbe?

I vores sortiment er der stor mulighed for, at du finder alle de typer af celledyrkningsskåle, du har behov for. Også til de mere specialiserede former for test.

Nogle celledyrkningsskåle er udstyret med ventilationskanaler for at fremme optimale gasudvekslingsniveauer. Disse cellekulturskåle kan let stables, og giver således overlegne pladsbesparende kvaliteter. Skålene er perfekte til mikroskopering, da de har en fremragende gennemsigtighed pga. det krystalklare polystyren, de er produceret af.

Derudover har vi cellekulturskåle med glas i bunden, som giver overlegne mikroskopiske højopløselige billeder af levende kulturer.

Vi fører også skåle med gitter i bunden. Det gør det nemt at tælle cellerne, ligesom vi har skåle til magnetisk 3D-celledyrkning i et 2D workflow.

Kort sagt: Uanset hvilken type petriskåle du har brug for, finder du dem hos os.


Celledyrkningsskålene fås med tre forskellige former for vækstflader:

  1. TC - Standardvedhæftning til de almindeligt adhærente celletyper.
  2. TC Advanced - Ekstra vedhæftning til celler med ringe vedhæftningsevne.
  3. No binding - Hydrofobe vækstflader til suspensions- og hybridoma-celler. Den hydrofobe vækstflade kan også anvendes til celler, der ikke skal hæfte sig fast i skålen.

 
Hvorfor indkøbe celledyrkningsskåle hos In Vitro?

Vi sælger og producerer forbrugsvarer, laboratorieudstyr og laboratoriemøbler til laboratorier i Danmark. Vores fokus ligger på kvalitet og en nem, sikker og problemfri daglig anvendelse. De kvalitetskrav vi stiller til både vores egenproduktion og vores leverandører er altid strengere end nødvendigt. Derved er du sikker på, at du altid får produkter, der lever op til selv de strengeste krav – og som giver et forsøgsresultat, du kan regne med hver gang.

Se vores store udvalg af celledyrkningsskåle og bestil i dag med hurtig, fragtfri levering.