Steriliseret
61
6
Producent
14
25
26
2

Celledyrkningsskåle

Celledyrkningsskåle (også kaldet petriskåle) anvendes typisk til dyrkelse af celler i forskellige medier. Derfor er det vigtigt, at dine petri- eller celledyrkningsskåle er sterile, uden pyrogener, ikke-cytotokiske samt fri for DNase, RNase og Human DNA. Det giver de bedste vækstbetingelser for det prøvemateriale, du skal dyrke. Se vores store udvalg her på siden, og bestil i dag med fragtfri levering.
Celledyrkningsskåle, petriskål, petridish, eller cellekulturskåle. Uanset hvad du kalder dem, er de oftest en af laboratoriets vigtigste forbrugsvarer, når der skal udføres forsøg.
Anvendelsesområdet er meget bredt både hvad angår dyrkningsmetoder og testtyper. Det stiller helt særlige krav til kvaliteten af de dyrkningsskåle, I anvender. For kvaliteten af skålene danner grundlaget for pålideligheden af jeres testresultater.


Hvad kendetegner vores celledyrkningsskåle?

Vi er altid ekstra kræsne, når vi udvælger de producenter, der får lov til at levere celledyrkningsskåle til vores kunder. Vi har nøje udvalgt nogle af verdens bedste og mest pålidelige producenter af laboratorieudstyr som leverandører.
Vores leverandører kvalitetskontrollerer løbende alle leverancer, for at sikre at kvaliteten altid er i top.
Alle skåle er forsynet med udløbsdato og et batch- eller lot-nummer. Så kan vi altid spore skålene tilbage til en konkret produktion hos den enkelte producent.
Det er din sikkerhed for, at de celledyrkningsskåle du køber hos os, altid er i topkvalitet!


Hvilke typer af celledyrkningsskåle forhandler vi?

I vores sortiment finder du alle de typer af celledyrkningsskåle, du har behov for. Også til de mere specialiserede former for test.
Vores dyrkningsskåle er udstyret med ventilationskanaler for at fremme optimale gasudvekslingsniveauer. Disse cellekulturskåle kan let stables, og giver således overlegne pladsbesparende kvaliteter.
Skålene er perfekte til mikroskopering, da de har en fremragende gennemsigtighed pga. det krystalklare polystyren de er produceret af.
Derudover har vi cellekulturskåle med glas i bunden, som giver overlegne mikroskopiske højopløselige billeder af levende kulturer.
Vi fører også skåle med gitter i bunden. Det gør det nemt at tælle cellerne, ligesom vi har skåle til magnetisk 3D-celledyrkning i et 2D workflow.
Kort sagt: Uanset hvilken type petriskåle du har brug for, finder du dem hos os.


Fås med tre forskellige former for vækstflader

Vi kan levere celledyrkningsskåle med optimale vækstflader for hver celletyper:

• TC - Standardvedhæftning til de almindeligt adhærente celletyper
• TC Advanced - Ekstra vedhæftning til celler med ringe vedhæftningsevne
• No binding - Hydrofobe vækstflader til suspensions- og hybridoma-celler. Den hydrofobe vækstflade kan også anvendes til celler, der ikke skal hæfte sig fast i skålen.


Hvorfor handle hos In Vitro?

Ønsker du en seriøs og pålidelig, dansk leverandør af petri- og cellekulturskåle, som du kan stole på, er In Vitro det oplagte valg.
Vi sælger og producerer forbrugsvarer, møbler og andet laboratorieudstyr til laboratorier i Danmark. Vores fokus ligger på kvalitet og en nem, sikker og problemfri daglig anvendelse. De kvalitetskrav vi stiller til både vores egenproduktion og vores leverandører er altid strengere end nødvendigt. Derved er du sikker på, at du altid får produkter, der lever op til selv de strengeste krav – og som giver et forsøgsresultat, du kan regne med hver gang.
Se vores store udvalg af celledyrknings- og andre former for petriskåle i oversigten øverst på siden og bestil i dag med hurtig, fragtfri levering.