Steriliseret
24
9
Producent
13
20

Rollerbottles

Med en roller-bottle bliver det nemmere at dyrke celler i laboratoriet. Ved at lægge flasken på et rulleleje, roteres flasken langsomt rundt. Derved væddes de celler, der vokser på flaskens sider, regelmæssigt med næringsvæske. Hos In Vitro A/S finder du et bredt udvalg af roller-bottles i plast. Se det store udvalg, og bestil med dag-til-dag-levering fra In Vitro A/S.

Rollerbottles til celledyrkning

Roller-bottles til cellekulturer fås i et bredt udvalg af forskellige størrelser, længder og med eller uden riller. Rillerne øger vækstoverfladen i flasken, uden at det øger flaskens størrelse. Derved kan du dyrke forholdsvis store mængder celler på begrænset plads.

Fyld celler og medier i flasken, og læg den på et rulleleje. Cellerne vil gro på flaskens sider, og de får regelmæssig næring fra mediet via flaskens rotation på rullelejet. Gennem den klare plast kan du løbende følge med i cellernes vækst.

Rollerbottles i plast, PS eller PETG

Hos In Vitro A/S finder du et bredt udvalg af engangs rollerbottles i plast. De kan være i enten PS eller i PETG. Alle flasker leveres sterile og fri for både DNase, RNase og menneskelig DNA. 

Skruelågene er tætsluttende og udstyret med filter. 

Arbejder du med store mænger celler, så skal du benytte Rollerbottles for at giver din celledyrkning de bedste betingelser.

Køb Rollerbottles fra In Vitro A/S

Køber du roller-bottles fra In Vitro A/S, er du sikker på at få nogle af de bedste produkter til din celledyrkning. Vi er en 100 % dansk og uafhængig leverandør af laboratorieudstyr, der stiller ekstra strenge krav til de producenter, som vi forhandler produkter fra.