Steriliseret
1
Producent
1

Tællekammer

Et tællekammer eller hæmocytometer er et praktisk redskab til at tælle celler, blodlegemer eller andre partikler i en given væskemængde. Tællekammeret er opdelt i to sæt firkanter ved hjælp af laserindgraverede linjer. Det gør det lettere at bestemme antallet inden for et afgrænset område af væskemængden. Se vores udvalg af Neubayer- og andre tællekamre, og bestil i dag med dag-til-dag-levering fra In Vitro A/S.

Hæmocytometeret blev oprindelig opfundet af Louis-Charles Malassez, og var et tykt mikroskopglas med en rektangulær fordybning, der dannede et kammer til den væske, der skulle tælles blodlegemer i. 

I bunden af kammeret er der laserindgraveret et linjemønster, der består af små firkantet. Firkanterne er igen opdelt i større firkanter for hver gruppe af 9 eller 16 kvadrater. Ved at tælle antallet af blodlegemer, celler eller hvad det nu er for partikler, du skal tælle, i en eller flere af de små firkanter – eller i en gruppe af firkanter – kan du regne dig frem til antallet af partikler i den analyserede væskemængde. Derved får du en ret præcis indikation af antallet af partikler i den samlede væskemængde, som prøven kommer fra.

Køb tællekamre fra In Vitro A/S

Hos In Vitro A/S sælger vi et af de mest udbredte tællekamre, nemlig Neubauer-tællekammeret. Det er opdelt som beskrevet ovenfor, og er kendt for sin præcision og nemme brug i hverdagen.

Vælger du os som leverandør, får du nøje udvalgte tællekamre fra nogle af branchens bedste og mest anerkendte producenter. Vi stiller ekstra strenge krav til vores leverandører. Så er du sikker på altid at få udstyr, der lever op til de gængse standarder på området, og giver dig de mest nøjagtige resultater.

Bestiller du tællekamre fra In Vitro A/S i dag, tilstræber vi, at du modtager dem allerede i morgen – uanset hvor du bor i landet. Bor du i Storkøbenhavn, kører vi ordren direkte ud til dig med egen vogn.

Så bestil nu – og modtag dine nye tællekamre i morgen.


Celletællekammer Neubauer
Celletællekammer Neubauer1 STK

Kat.nr:: OM-5161086