Steriliseret
40
18
Producent
18
20
20

Thincerts

Thincerts anvendes i forbindelse med forsøg, der omfatter kultivering af celler, eller hvor der er brug for cellemigrering eller andre transportprocesser på celleniveau. In Vitro A/S tilbyder et stort udvalg af Thincert-skåle og -bægre i forskellige størrelser med forskellig porestørrelse og med forskellige typer membraner. Bestil i dag med dag-til-dag-levering over hele landet.

Hvordan virker Thincerts

En ThinCert – cellekulturindsats, anbringes i en multibrøndsplade til TC dyrkning og danner derved to rum. Det øverste rum af indsatsen og det nederste rum på pladen. Begge rum danner et migrationskammer, som kun er adskilt af en porøs PET eller PC-membran. Cellerne kan aktivt migrere gennem membranen. Celler som f.eks. er sået på membranen i serumfrit medium kan nu induceres til aktivt at migrere gennem membran ind i det nederste rum med medier, der indeholder serum eller en anden kemoattraktant. 

Stort udvalg af Thincerts

Hos In Vitro finder du et stort udvalg af forskellige former for thincerts til dyrkning af cellekulturer i laboratoriet.

Vi har både thincerts med PET- og PC-membraner, med forskellige porestørrelser fra 0,4 mikrometer og opefter. Alle leveres sterile og individuelt forseglede som enten selvstændige skåle, eller i plader med 6, 12 eller 24 brønde.

Ved hjælp af det gennemsigtige polystyren-materiale er det muligt at betragte cellekulturerne fra begge sider. Det gør det nemmere at observere, tælle, måle og hvad der ellers måtte være behov for i forbindelse med analysen.