Forbrugsvarer

I denne produktkategori finder du forbrugsvarer til laboratoriet i form af blandt andet engangspipetter, pipettespidser, PCR-rør, -plader og strips samt mikroplader. Det er også her, du finder centrifugerør, mikrorør og cryorør med og uden koder

Vi er leverandør af laboratorieudstyr og forbrugsvarer til mange typer laboratorier og kender dine behov. Således har vi 30 års erfaring med at være leverandør til forskningslaboratorier, hospitalslaboratorier, universitetslaboratorier, offentlige forskningsinstitutter og private forskningsvirksomheder indenfor bl.a. bioteknologi, Pharma og levnedsmiddelindustrien. Uanset hvilke forbrugsvarer, du mangler, så kan du trygt købe det her. Hele vores udvalg er nemlig nøje udvalgt til de danske laboratorier. 


Alle typer engangspipetter
Vi fører et stort udvalg af forskellige plastpipetter - i mange forskellige størrelser til manuel betjening og til aspiration. Herunder serologiske stangpipetter – også kaldet målepipetter samt pasteurpipetter – også kaldet serumpipetter eller transferpipetter. Vi fører også et bredt udvalg af pipettespidser.

Vi fører engangspipetter fra førende brands som Greiner Bio-One, Nunc, Omnilab og Ratiolab.


Stort udvalg af rør til laboratoriebrug
Der bliver brugt mange rør i et laboratorie til forskellige formål og her finder du et udvalg af rør med forskellige volumener, forskellige typer låg, med og uden fødder og i forskellige farver.

Vi fører centrifugerør fra bl.a. Greiner Bio-One, Omnilab, Ratiolab og Scientific Specialties: Centrifugerør 15 og 50 ml. Mangler du centrifugerør i andre størrelser? Du finder dem her. Er det derimod mikrorør og tilbehør, du mangler, skal du kigge her. Det gælder uanset om det er Mikrorør i strip, mikrorør med gevind, mikrorør med og uden snap-låg 


Cryoløsninger
Ligeledes finder du et stort udvalg af certificerede PP cryorør med og uden rack. De kommer med forskellige typer bund, som f.eks. stjernefod eller skørt, hvor røret kan stå på sin bund. Cryorørene fås også med skruelåg i forskellige farver, der gør det nemt at holde styr på dine prøver. Du finder også cryorør uden gevind og med udvendigt eller indvendigt gevind. Et skrivefelt eller koder kan ligeledes være med til at holde styr på prøverne. Det hele er med til at sørge for, at du kan opbevare dine prøver forsvarligt og korrekt.

Du kan også finde holdbare fryseæsker i både pp plast og karton til nedfrysning af mikro- og cryorør. 


Mød en god service
Hos In Vitro leverer vi produkter til laboratorier inden for Pharma, kemi, hospital, Agro og miljø. Fra instrumenter og apparater til serum og medie og laboratoriemøbler. Du kan derfor finde alt til laboratoriet hos os. 

Vi hjælper altid med glæde. Kan du ikke finde de forbrugsvarer eller udstyr, du har brug for, kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning til dit behov. Det kan også være en fordel for dig at booke et uforpligtende møde med os. Vi har stor erfaring med at vejlede og hjælpe vores kunder. Du kan derfor føle dig i trygge hænder, når du handler hos os.

Hos In Vitro får du som kunde adgang til vores store sortiment af produkter i høj kvalitet. Dit behov er vigtigt for os. Derfor håber vi, at du vil lade os hjælpe dig med at finde de rigtige forbrugsvarer. 


Om In Vitro
In Vitro A/S er registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen. Når du køber varer hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. Ligeledes er In Vitro A/S godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at forhandle håndkøbslægemidler online.

Brug for hjælp? Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk