Forbrugsvarer

I denne produktkategori finder du forbrugsvarer til laboratoriet i form af blandt andet engangspipetter, pipettespidser, PCR-rør, PCR-plader og strips samt mikroplader. Det er også her, du finder centrifugerør, mikrorør og cryorør med og uden koder

Alle typer engangspipetter

Vi fører et stort udvalg af forskellige plastpipetter fra førende brands som Greiner Bio-One, Nunc, Omnilab og Ratiolab. De fås i mange forskellige størrelser til manuel betjening og til aspiration. Herunder serologiske stangpipetter – også kaldet målepipetter samt pasteurpipetter – også kaldet serumpipetter eller transferpipetter. Ligeledes har vi et bredt udvalg af pipettespidser.

Stort udvalg af rør til laboratoriebrug

Der bliver brugt mange rør i et laboratorie til forskellige formål og her finder du et udvalg af rør med forskellige volumener, forskellige typer låg, med og uden skørt og i forskellige farver. Vi fører centrifugerør fra bl.a. Greiner Bio-One, Omnilab, Ratiolab og Scientific Specialties, herunder centrifugerør 15 og 50 ml. Mangler du centrifugerør i andre størrelser? Du finder dem her. Er det derimod mikrorør og tilbehør, du mangler, skal du kigge her. Det gælder uanset om det er Mikrorør i strip, mikrorør med gevind, mikrorør med og uden snap-låg 

Cryoløsninger

Ligeledes finder du et stort udvalg af certificerede PP cryorør med og uden rack. De kommer med forskellige typer bund, som f.eks. stjernefod eller skørt, hvor røret kan stå på sin bund. Cryorør fås også med skruelåg i forskellige farver, der gør det nemt at holde styr på dine prøver. Du finder også cryorør uden gevind og med udvendigt eller indvendigt gevind. Et skrivefelt eller koder kan ligeledes være med til at holde styr på prøverne. Det hele er med til at sørge for, at du kan opbevare dine prøver forsvarligt og styrke dit arbejdsflow. Du kan også finde holdbare fryseæsker i både PP plast og karton til nedfrysning af mikro- og cryorør. 

Hvorfor købe forbrugsvarer hos In Vitro A/S?

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer til laboratorier, hospitaler og Life science-branchen. Vi kan levere et bredt sortiment til laboratoriet og er specialister indenfor celledyrkning, herunder også 3D-celledyrkning. Desuden fører vi et sortiment af forbrugsartikler til hospitaler og almen praksis.

Når du køber varer hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. In Vitro er ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret og registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen samt godkendt til at forhandle håndkøbslægemidler online. Vi vil yde en dedikeret kundeservice og arbejde seriøst med miljø- og klimaforbedringer. Derfor har vi bl.a. fokus på produkter fra Europæiske leverandører, som arbejder med positive miljø og klimatiltag.

I Fredensborg har vi samlet alle kompetencer i In Vitro under ét tag, hvor kundeservice, indkøb, salg og logistik arbejder tæt sammen. Vi tilstræber dag-til-dag-levering over hele landet, og har egen vogn i Storkøbenhavn. 

Brug for hjælp?

Kan du ikke finde det, du har brug for, kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice. Du kan også booke et uforpligtende møde med en af vores erfarne produktspecialister. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning.

Hos In Vitro får du som kunde adgang til vores store sortiment af produkter i høj kvalitet. Vi fører +8000 produkter i webshoppen og har adgang til et stort udvalg af specialprodukter, hvor langt fra alt er tilgængeligt i vores webshop. Savner du noget? Kontakt os endelig, hvis du har behov, som ikke imødekommes i vores online sortiment.


Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: 
info@in-vitro.dk

Oversigt over Micronic restlager - opdateres løbende - nov 2022