Cryorør og cryorør i rack

Cryorør anvendes til at langtidsopbevare organiske prøver ved ekstremt lave temperaturer. Når du vælger Cryorør, er det derfor vigtigt, at du nøje overvejer alle de faktorer, der sikrer den rigtige og mest hensigtsmæssige opbevaring og håndtering af dine prøver. Vi har udvalgt de bedste produkter på markedet, så dit valg bliver nemmere. Bestil i dag med dag-til-dag-levering fra en uafhængig, dansk leverandør, du kan stole på. Skal du give dine organiske prøver den bedste langtidsopbevaring, skal du være omhyggelig, når du udvælger de cryorør, der skal bruges til at opbevaringen. For små detaljer som f.eks. udformningen af bunden på rørene eller udvalget af  låg kan have stor betydning for både opbevaring, holdbarhed og håndtering af prøverne. Et forkert valg kan i værste fald nedbryde eller helt ødelægge prøven, ligesom rørfejl kan være skyld i krydskontaminering eller andre fejlmuligheder.

Vi har været omhyggelige, så du får bedre resultater

Dårlig prøvehåndtering, forsøgs- og opbevaringsfejl skyldes ofte forkert valg af cryorør. Derfor har vi været omhyggelige med at udvælge de bedste rørtyper på markedet. Vores produktportefølje omfatter et bredt sortiment af cryorør både med og uden rack, samt rør med forskellige udformninger af bunden.   Vi tilbyder et utal af rør i forskellige voluminer, låg i forskellige typer og farver , samt mange forskellige former for stregkoder til entydig identifikation af den enkelte prøve.

Køb cryorør hos In Vitro A/S

Vælger du In Vitro A/S som leverandør af cryorør, er du derfor sikker på, at få resultater du kan stole på. Kvaliteten er i orden – testet og udvalgt af fagfolk. Vi er en dansk, uafhængig leverandør, som stiller høje krav til vores leverandører – for at du kan være sikker på, at du altid får de bedste produkter, når du handler hos os. Vi har dag-til-dag-levering til hele landet – og kører ud med egen vogn til alle vores kunder i det storkøbenhavnske område. Så foretag det bedste valg og bestil cryorør fra In Vitro A/S i dag.