Steriliseret
11
Producent
2
9

Kuvetter

Kuvetter er vigtige redskaber til undersøgelser og fotometriske analyser. Hos In Vitro forhandler vi forskellige typer af kuvetter. Med mærkevarer som Greiner Bio-One og Ratiolab får du god kvalitet. Alle vores produkter opfylder nemlig de strengeste krav til målinger, hvorfor vores kuvetter bidrager til nøjagtige og pålidelige resultater. For dig betyder det krystalklare kuvetter i den bedste kvalitet.

I vores sortiment kan du bl.a. finde:

  • PS-kuvette
  • PMMA-kuvette
  • UV-kuvette
  • Q-kuvette

Find kuvetter til alle formål

Står du og mangler kuvetter til din næste analyse? Så har vi kuvetter i forskellige længder, prøvevolumer og forme. De rørlignende udstyr er meget gennemsigtige og klare. Samtidig kommer de med firkantet eller rund åbning, ligesom du også kan finde standard kuvetter til små UV-mikro kuvetter. Alle disse fordele er perfekte til dig, der ønsker en kuvette med kvalitet.

Vælg bl.a. en kuvette i polystyren (PS) fra tyske Ratiolab. Her medfølger forbedrede spektrofotometriske egenskaber. Ligeledes giver kuvettens mindre “vægtykkelse” en øget varmetilførsel. På grund af ekstra god, optisk kvalitet kan du benytte kuvetterne med plads op til tre ml. Undgå at lave ridser på siderne, så der ikke bliver skabt fejl i det endelige resultat. Selv fingeraftryk og vanddråber kan påvirke resultatet.

Du kan også gå efter kuvetter fra internationale Greiner Bio-One. Hvad med 100 stks. af deres semi-mikro PS-kuvette? Virksomheden fokuserer på at udvikle systemer til indsamling af menneskelige og veterinære prøver. Formålet er at gøre de daglige rutineopgaver i laboratoriet mere enkle og mere sikre. Næste gang du står over for bestemmelse af stor intensitet i en opløsning, kan du derfor forvente sikre resultater.

Vælg en kuvette til dit behov

Alle kuvetter er af plastik, glas eller kvartsglas (til UV-lys). Disse materialer har sine fordele og ulemper, hvilket har en betydning for, hvilke kuvetter du skal vælge. Skal du foretage dig spektroskopiske analyser, kan engangskuvetter i plastik være en god idé. Til gengæld er glaskuvetter bedst egnet til prøver, hvor bølgelængden er i det synlige område. Endelig fungerer kvartsglas bedst til UV-området og NIR-området. I vores udvalg kan du finde engangsudstyr eller genanvende dem til næste måling. 

Opnå en nøjagtig og sikker måling med In Vitro

Hos In Vitro går vi op i nærhed, kvalitet og miljø. Vi både forhandler og producerer holdbart udstyr til laboratorier i Danmark. Derudover har vi en mangeårig passion for laboratorieudstyr og forbrugsvarer til Danmark. Når du handler hos os, modtager du derfor kvalitetsprodukter, ligesom du kan trække på vores relevante erfaring.

Få professionel vejledning om dit produkt

Er du i det mindste tvivl om et bestemt produkt, materiale eller levering, så kontakt os. I flere år har vi leveret kvalitetsudstyr til laboratorier, hospitaler og universiteter. Med ro i maven kan du derfor regne med vores erfaring, når vi vejleder dig. Så får du den rigtige løsning og kuvetter, der opfylder netop dine behov.


Book et uforpligtende møde eller kontakt os på telefon 48 47 50 70 eller på mail info@in-vitro.dk. Vi bidrager med nyt og smart udstyr, så du får den højeste standard inden for kuvetter.


Cuvette semi-micro PS 1.6ml styrofoam rack
Cuvette semi-micro PS 1.6ml styrofoam rack10X100 STK

Kat.nr:: RL-2712120

Cuvette Semi-micro 3ml PS 10x45 mm
Cuvette Semi-micro 3ml PS 10x45 mm100 STK

Kat.nr:: GR-613101B

Cuvette Makro 4ml PS 10x45 mm
Cuvette Makro 4ml PS 10x45 mm100 STK

Kat.nr:: GR-614101B

Stopper for cuvettes bag
Stopper for cuvettes bag 1X1000 STK

Kat.nr:: RL-2812011

Cuvettes macro PMMA 4.0 ml styrofoam rack
Cuvettes macro PMMA 4.0 ml styrofoam rack10X100 STK

Kat.nr:: RL-2811110

Cuvettes macro UV 4.0 ml styrofoam rack
Cuvettes macro UV 4.0 ml styrofoam rack1X100 STK

Kat.nr:: RL-2722110

Cuvette macro PS 4.0 ml styrofoam rack
Cuvette macro PS 4.0 ml styrofoam rack10X100 STK

Kat.nr:: RL-2711110