Fryseæsker

Fryseæsker anvendes til opbevaring af mikro- og cryorør, der skal nedfryses. De giver en effektiv udnyttelse af fryserens kapacitet, og er gode til at organisere dine nedfrosne prøver med. Fryseæskere fås i enten plast eller karton. Til nedfrysning ned til -100 °C anvendes fryseæsker i plast, mens du ved nedfrysning ned til -80 °C, kan anvende fryseæsker i coatet karton. Bestil i dag med dag-til-dag-levering fra In Vitro A/S. Når du skal have styr på dine nedfrosne prøver, er fryseæsker i enten plast eller karton den smarte løsning. Derved udnytter du samtidig pladsen i fryseren optimalt. Fryseæskerne fås til både mikro- og cryorør i flere forskellige inddelinger, typisk enten 9x9 eller 10x10, eller helt uden inddelinger.

Fryseæsker i karton

Fryseæsker i karton kan tåle nedfrysning indtil -80 °C. Overfladerne er behandlet med en coating eller laminering, så kartonen ikke opsuger fugt ved optøning. Til fryseæskerne i karton kan inddelingerne købes separat. Derved kan du opdele fryseæsken på forskellig måde alt efter behov, samt hvorvidt du anvender mikrorør, cryorør eller en anden form for beholder til opbevaring af prøven.

Fryseæsker i plast

Fryseæskerne i plast kan klare frysetemperaturer på ned til -100 °C. De fås i størrelser, der passer til de mest almindelige fryse-racks til laboratoriefrysere. Fryseæskerne i polypropylen-plast har den fordel, at de kan autoklaveres efter brug. Så er du helt sikker på, at de er helt sterile, når de skal genbruges. Køb fryseæsker hos In Vitro A/S. Har du brug for de absolut bedste og mest holdbare fryseæsker på markedet, finder du dem i vores sortiment. Vi er en 100 % uafhængig dansk leverandør af laboratorieudstyr, -møbler og -forbrugsvarer, og er kendt for at stille ekstra skrappe kvalitetskrav til vores leverandører. Derfor ved du, at de produkter, du finder hos os, er nogle, du kan stole på. Bestil med dag-til-dag-levering over hele landet. I Storkøbenhavn kører vi ud med egen vogn – oftest samme dag, som du bestiller varerne. Så rul op til toppen af siden, og find de fryseæsker, du skal bruge til dine prøver. Så er de på vej.