Mikrobiologi og bakteriologi

Med udstyr til mikrobiologi og bakteriologi fra In Vitro får du instrumenter produceret efter kvalitetsstandard. For vi går op i, at vores kunder kan være tilfredse med og sikre på pålideligt udstyr. Hvad betyder det helt præcist? At vi vil gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger og strenge krav til mikrobiologiske undersøgelser.

I vores sortiment finder du bl.a.:

  • Petriskåle og plader: Fås mellem Ø 35 mm og 145 mm
  • Podenåle og spatler: Sterile og i forskellige størrelser
  • Pipettestrå: Kan overføre forskellige volumer
  • Stomacherposer: Sterile og med/uden filter

Find udstyr til mikrobiologiske undersøgelser

Har du behov for et eller flere af ovenstående udstyr? Så tilbyder vi produkter i høj kvalitet. Det vil sige, at størstedelen er steriliseret, og de lever op til de seneste krav og standarder på området. For hos os i In Vitro er det nemlig vigtigt, at du trygt og roligt kan bestille udstyr til dine relevante undersøgelser og forsøg.

Af anerkendte mærker kan vi bla. nævne Greiner, Omnilab, Medical Wire og Alpha Laboratories. 

Petriskåle og plader til mikrobiologi

Med petriskåle og plader har du det rette værktøj til mange laboratorier og formål. Når du arbejder med mikrobiologi, kan du lukke petriskålene med låg for at mindske risikoen for forurening fra luftbårne partikler. Denne sikkerhed forhindrer også en mulig ophobning af kondensvand. 

Vores petriskåle og plader er godt ventileret, så de kan klare varme helt op til 80°C og er fremstillet af krystalklart polystyren. Det giver dig optimale forhold til analyse ved mikroskopi. De forskellige størrelser er også nemme at stable og gør det bekvemt for dig at finde den rette skål til netop din bakteriologiske undersøgelse.

Podenåle og spreader til mikrobiologi

Vores podenåle giver dig et rigtig godt greb og er fremstillet af polystyren. I vores sortiment vil du se, at de kommer i forskellige størrelser og farver. Vælg f.eks. en hvid podenål med volume 1 µl og en længde på 200 mm eller en blå podenål med en volume på 10 µl. De forskellige størrelser og farver betyder, at du nemt kan genkende de forskellige podenåle, når du er i laboratoriet. 

Vil du gerne gøre arbejdet endnu nemmere? Med udstrygningsspatler, også beskrevet som “spreader”, kan du få jævn fordeling af flydende prøver på agarplader. Helt uden at udhule eller skære. Vælg f.eks. en steril spatel med L-form i blå. Med vores let anvendelige spatler kan du forhindre risiko for spredning af bakterier. 

Stomacherposer og pipetter til mikrobiologi

Stomacherposer, også kendt som homogeniseringsposer, er fremstillet af polyethylen og bliver leveret med eller uden filter. Benyt de sterile poser til opbevaring med plads til op 400 ml, afhængig af model og mærke. Typisk bliver stomacherposer brugt til prøver af eksempelvis kød eller frugt. 

Hos In Vitro er vores udvalg af poser testet i forhold til bl.a. åbningsevne, transparens og fleksibilitet samt dimensioner og ydeevne. Find dem i forskellige udformninger, så de passer til netop din undersøgelse. 

Ligeledes kan du med vores pasteur pipetter fra Alpha Laboratories tage en væske fra én beholder til en anden. Vores høje krav til design betyder bl.a., at du får god komfort, når dine hænder skal holde fast i en pasteur pipette under længere tids brug. Du kan sortere søgningen ud fra, om de skal være steriliseret eller ej.

Book et uforpligtende møde

Hos In Vitro ønsker vi nærhed med vores kunder. Sidder du med spørgsmål om et bestemt produkt eller andet? Så kan du booke et uforpligtende møde. Kontakt os på telefon 48 47 50 70 eller på mail info@in-vitro.dk. Så er du i sikre hænder.