Mikroplader

Mikro- eller mikrotiterplader anvendes inden for analytisk forskning og klinisk diagnosticering, samt til forskellige andre testformål. Pladen består af en række brønde, der hver kan indeholde en prøve. Pladerne fås med forskellige antal brønde og hver brønd kan enten have en flad, buet eller spids bund. Se vores store udvalg, og bestil med fragtfri dag-til-dag-levering over hele landet fra In Vitro A/S.

Mikrotiterplader fås med forskellige antal brønde. Derfor kaldes de også for brøndplader eller simpelthen bare mikroplader. Hver enkelt brønd kan bruges som et lille reagensglas, hvor du kan opbevare, teste eller dyrke din prøve i forskellige udgaver. Standardantallet af brønde på pladerne er enten 96, 384 eller 1536 brønde. Derudover kan du få særlige mikrotiterplader til specialformål, f.eks. ELISA-testplader eller Senso-plader. Derudover fås f.eks. krystalplader til krystallisering i et ekstra gennemsigtigt polystyren-materiale, samt diverse tilbehør som f.eks. låg og sealer til mikrotiterplader. De enkelte mikroplader fås med forskellige udformninger af bunden på brønden, samt forskellig grad af hæftning. For at gøre det let at referere til hver enkelt brønd, er mange mikroplader nummereret med et alfanumerisk række- og kolonnenummer.

Køb mikrotiterplader hos In Vitro A/S

Vælger du at købe mikroplader hos In Vitro A/S får du en dansk leverandør, der kender alt til de forhold og standarder, der er på danske laboratorier. Derfor finder du naturligvis også kun mikrotiterplader i vores sortiment, der lever op til vores høje krav til produktkvalitet, ensartethed og sterilitet. Ved at være lidt mere krævende og ekstra kræsne med vores valg af leverandører, sikrer vi, at vores kunder altid får pålidelige resultater, de kan stole på. Samtidig ved vi, at det går stærkt i branchen. Derfor tilbyder vi dag-til-dag-levering over hele landet, og har egen vogn, der kører ud til vores kunder i hele det Storkøbenhavnske område. Så se vores store udvalg af mikrotiterplader herover, og bestil i dag – fragten skal du ikke betale for!