Mikrorør

Mikrorør er de mest gængse rør i laboratoriet. Det lille rør kan fås i utrolig mange varianter med forskellige former for størrelser, forskellige udformninger af bunden, med praktisk snaplåg og med gevind. Dertil hætter i mange forskellige farver, der gør det nemt at holde overblik over dine prøver. Vi fører også et udvalg af praktisk tilbehør som pestles og æsker til opbevaring. Se det store udvalg og bestil med dag-til-dag-levering. 

I de fleste laboratorier spiller mikrorør en afgørende rolle i hverdagen. Det er en af de forbrugsvarer, som der bruges rigtige mange af på laboratorier. For de kan bruges til alt lige fra blodprøvetagning på hospitaler og klinikker til prøveudtagning i industriens laboratorier – og sikkert meget mere.

Vi har de mikrorør, du har brug for

Lige så mange anvendelser, der er af mikrorør, lige så mange forskellige typer mikrorør findes der. Derfor finder du et bredt udvalg af alle typer hos In Vitro A/S. 

Mikrorør i strip – praktiske til engangsbrug og nemme at have ved hånden 

Mikrorør med gevind – det klassiske mikrorør med gevind til skruelåg – låget købes separat

Mikrorør med og uden snaplåg – er den praktiske alt-i-én-løsning, der er hurtig at bruge

Pestles, æsker og andet tilbehør – er oftest uundværlige følgesvende til mikrorørene

Skruelåg til mikrorør – jo flere farver, jo mere detaljeret kan du kategorisere dine prøver

Køb mikrorør og tilbehør hos In Vitro A/S

Som du kan se, kan du få alle de former for mikrorør, som du har brug for hos os. Vi har udvalgt de bedste, og mest velrenommerede producenter på markedet som leverandører af vores mikrorør. Det har vi gjort ud fra strengere krav, end der normalt stilles i branchen – netop for at være sikker på at kunne levere det bedste og mest perfekte produkt til vores kunder. Bestiller du i dag, har du med stor sandsynlighed dine bestilling i morgen. I Storkøbenhavn kører vi gerne ud med din ordre samme dag, hvis det er muligt.