Mikrorør

Mikrorør er de mest gængse rør i laboratoriet. Det lille rør kan fås i utrolig mange varianter med forskellige former for størrelser, forskellige udformninger af bunden, med praktisk snaplåg eller med gevind. Samt hætter i mange forskellige farver, der gør det nemt at holde overblik over dine prøver, og praktisk tilbehør som pestles og æsker til opbevaring. Se det store udvalg og bestil med dag-til-dag-levering fra Danmarks mest seriøse og dedikerede leverandør af laboratorieudstyr. I de fleste laboratorier spiller mikrorør en afgørende rolle i hverdagen. De er en af de forbrugsvarer, som der bruges rigtige mange af på moderne laboratorer. For de kan bruges til alt lige fra blodprøvetagning på hospitaler og klinikker og til prøveudtagning i industriens laboratorier – og sikkert meget mere.

Vi har de mikrorør, du har brug for

Lige så mange anvendelser, der er af mikrorør, lige så mange forskellige typer mikrorør findes der. Derfor finder du et stort, bredt udvalg af alle mange typer hos In Vitro A/S. Vi har både:

Mikrorør i strip – praktiske til engangsbrug og nemme lige at have ved hånden eller have med

Mikrorør med gevind – det klassiske mikrorør med gevind til skruelåg – låget købes separat

Mikrorør med og uden snaplåg – er den praktiske alt-i-én-løsning, der er hurtig at bruge

Pestles, æsker og andet tilbehør – er oftest uundværlige følgesvende til mikrorørene

Skruelåg til mikrorør – jo flere farver, jo mere detaljeret kan du kategorisere dine prøver

Køb mikrorør og tilbehør hos In Vitro A/S

Som du kan se, kan du få alle de former for mikrorør, som du har brug for hos os. Vi har udvalgt de bedste, og mest velrenommerede producenter på markedet som leverandører af vores mikrorør. Det har vi gjort ud fra strengere krav, end der normalt stilles i branchen – netop for at være sikker på at kunne levere det bedste og mest perfekte produkt til vores kunder. Bestiller du i dag, har du med stor sandsynlighed dine bestilling i morgen – og bor du i Storkøbenhavn, kører vi ud med din ordre. Gerne samme dag, hvis det er muligt. Køb mikrorør fra In Vitro A/S – Danmarks uafhængige leverandør af laboratoieudstyr.