Steriliseret
30
46
Producent
52
1
5
3
1
14

Pasteurpipetter

Med pasteurpipetter – også kaldet serumpipetter eller transferpipetter – kan du pipettere præcist uden at dryppe. Hos In Vitro finder du et bredt udvalg af pasteurpipetter i forskellige størrelser til manuel betjening og til aspirator. Se vores store udvalg her, og bestil i dag med gratis dag-til-dag levering af alle lagervarer. Med pasteur- eller serumpipetter i plast kan du pipettere meget præcist, ligesom du har mulighed for at lukke pipetterne med varme, så de kan bruges til at transportere væske i. En anden fordel ved pasteurpipetter i plast er, at du undgår, at de går itu, så du får glasskår over det hele. Endelig er plastpipettere produceret til engangsbrug, hvorfor du kan kassere dem efter brug. Derved mindskes risikoen for krydskontaminering.

Hvad kendetegner vores pasteurpipetter?

Vi har nøje udvalgt en række kvalitetsproducenter som leverandører af vores pasteurpipetter. Det er firmaer, der lever op markedets strengeste kvalitetskrav. Alle pasteur-, serum- og transferpipetter leveres i steril indpakning – enten enkeltvis eller i sæt. Derved er du sikker på, at du får den bedste og den mest sikre håndtering af de væsker, du skal pipettere. Hvilke typer af pasteurpipetter forhandler vi?

Hos In Vitro finder du pasteurpipetter i almindelig, lang, ekstra lang og jumbo-størrelser med ekstra stor kapacitet. Derudover kan du få pipetterne med forskellige gradueringer eller helt uden målestreger. Du kan også få forskellige spidsstørrelser på serumpipetterne, så du kan få den rigtige nøjagtighed på din pipettering. Udover den traditionelle pasteurpipette med manuel væskeoptag, forhandler vi også aspirationspipetter til brug med aspirator.

Hvorfor handle hos In Vitro?

In Vitro er en dansk leverandør og producent af møbler, udstyr og forbrugsstoffer til laboratorier. Vi samarbejder med og repræsenterer nogle af branchens mest respekterende brands. Til vores kunder i det storkøbenhavnske område tilbyder vi direkte levering med egen vognmand, oftest samme dag som vi modtager bestillingen. Til det øvrige Danmark leverer vi dag-til-dag på alle lagervarer, ligesom varer på fjernlager sendes direkte, så du slipper for at vente på, at vi pakker varerne om. Så skal du bruge pasteurpipetter i en fart og ønsker en dansk, troværdig og pålidelig leverandør, skal du bestille hos os. Rul op til produktoversigten og bestil i dag!