Pipettespidser

Pipettespidsen afgør nøjagtigheden og præcisionen af din dispensering, samt hvor små enheder væske du kan opsamle ad gangen. Samtidig kan du få pipettespidser, der er udviklet til forskellige specialformål, samt både med og uden filter. Se vores store udvalg af pipettespidser og bestil i dag med gratis levering og dag-til-dag levering af lagervarer. Pipettespidser er en vigtig komponent i det daglige arbejde med pipettering og dispensering. Skal nøjagtigheden og præcisionen være i top, stiller det strenge krav til kvaliteten og renheden af de pipettespidser, der anvendes. Samtidig kan den rigtige pipettespids være med til at gøre arbejdet både meget nemmere, hurtigere og endnu mere præcist.

Hvad kendetegner vores pipettespidser?

Derfor er det vigtigt at vælge en leverandør af pipettespidser, som du ved, går op i kvaliteten af de pipettespidser, de sælger. Samt tilbyder et bredt sortiment og hurtig levering af pipettespidser, der passer til de pipettemærker og -typer, I anvender.  Du kam med fordel samle alle dine bestillinger af pipettespidser hos samme leverandør, så du nemt og hurtigt kan få fyldt op, inden I løber tør for denne vigtige forbrugsvare.

Hvilke typer af pipettespidser forhandler vi?

Hos In Vitro forhandler vi alt lige fra kapillarspidser over pipettespidser med og uden filter og til robotspidser. Vælg mellem f.eks.:

Dispenser-spidser: Nøjagtigheden af din dispensering afhænger af, hvilke dispenser-spidser du anvender. Vi fører dispenserspidser med og uden kanyle og med og uden farvemarkering. 

Kapilarspidser: Kapilarspidser og -rør gør det muligt at opsamle selv meget små væskeprøver helt nede fra 1 mikroliter og opefter. Vi fører glas- og teflon-kapilarspiser i flere størrelser, samt kapilarrør og forsegling til hæmatokritrør. 

Pipettespidser med filter: Pipettespidser med filter gør det muligt at filtrere enten dispenserede eller opsamlede væskeprøver. Filterspidserne fås både sterile og certificeret fri for RNase, DNase og endotoxiner. 

Pipettespidser uden filter: Pipettespidser uden filter er den mest anvendte type af pipettespidser. De fås i forskellige størrelser både med og ude målestreger, samt til både løst brug og monteret i æsker eller rack.. Vi har pipettespidser uden filter i de mest udbredte pipette-dimensioner, ligesom vi fører almindelige og specialpipetter til en lang række forskellige pipettemærker.

Reload-spidser med og uden æsker: Vi har et bredt udvalg af forskellige reload-pipettespidser i flere volumnier . Spidserne sælges i pakker til enten enkeltstyksbrug eller i racks eller æsker med eller uden easy-load.

Robotspidser: Hos In-Vitro finder du også et bredt udvalg af robot-pipettespidser til forskellige pipetteringsrobotter. Alle robotspidser fås i flere volumnier , og leveres i æsker eller racks, der passer til de enkelte mærker og modeller.

Æsker til pipettespidser: Endelig forhandler vi forskellige tomme æsker og racks til pipettespidser. F.eks. Fastrak-spidser, EEP/Gilson m.fl.

Hvorfor købe pipettespidser hos In Vitro?

Søger du en dansk leverandør af pipettespidser og andre former for laboratorieudstyr og -møbler, der er pålidelig, trofast og gerne går nogle ekstra metre for at sikre, at dine forsøgsresultater bliver mere nøjagtige og mere troværdige? Så find de pipettespidser du har brug for i produktoversigten ovenfor og bestil i dag. Vi leverer gratis med dag-til-dag levering af alle lagervarer. Bor du i Københavnsområdet kører vores egen chauffør varerne direkte ud til dig – dagen efter du bestiller!