Pipettespidser

Her finder du et bredt udvalg af pipettespidser i høj kvalitet fra førende mærker som Greiner Bio-One, Alpha Laboratories, Scientific Specialties, Ratiolab, Socorex, Brand, Hirschmann, IVUS og CAPP.

Vi tilbyder pipettespidser over 300 universelle og unikke pipettespidser. Standardpipettespidser i alle mulige varianter til avancerede spidser med lav retention i alle slags størrelser, velegnet til de fleste pipettemærker. Derudover har vi et udvalg af robotspidser, dispenser spidser, kapillarspidser, reload spidser samt æsker til spidser.

De fleste pipettespidser kan leveres sterile og usterile samt med og uden filter. Pipettespidserne passer til de fleste større producenters pipetter. Alle spidser er produceret og pakket i en fuldautomatisk proces. Certificeret fri for RNase, DNase, Human DNA, Endotoxin og Pyrogen. Afhængigt af typen kan vi levere spidserne bulk-pakkede i poser, i racks (æsker) samt refills til racks.

Her er et overblik:

Pipettespidser med filter: Pipettespidser med filter gør det muligt at filtrere enten dispenserede eller opsamlede væskeprøver.

Pipettespidser uden filter: Pipettespidser uden filter er den mest anvendte type af pipettespidser. De fås i forskellige størrelser både med og ude måle-streger, samt til både løst brug og monteret i æsker eller rack. Vi har pipettespidser uden filter i de mest udbredte pipette-dimensioner, ligesom vi fører almindelige og specialpipetter til en lang række forskellige pipettemærker.

Dispenser-spidser: Nøjagtigheden af din dispensering afhænger af, hvilke dispenser-spidser du anvender. Vi fører dispenserspidser med og uden kanyle og med og uden farvemarkering. 

Gel spidser: Gel-spidserne er designet med en ekstra lang og tynd spids, der gør dit arbejde lettere.

Kapillar-tynde spidser: De ultratynde kapillarspidser gør det muligt at opsamle selv meget små væskeprøver helt nede til 1 mikroliter og opefter. Vi fører glas- og teflon- kapillarspidser i flere størrelser, samt kapillarrør (kapillærrør/hårrør) og forsegling til hæmatokritrør. 

Reload-spidser med og uden æsker: Vi har et bredt udvalg af forskellige reload-pipettespidser i flere voluminer. Spidserne sælges i pakker til enten enkeltstyksbrug eller i racks eller æsker med eller uden easy-load.

Robotspidser: Vi fører også et bredt udvalg af robot-pipettespidser til forskellige pipetteringsrobotter. Alle robotspidser fås i flere voluminer, og leveres i æsker eller racks, der passer til de enkelte mærker og modeller.

Æsker til pipettespidser: Endelig forhandler vi forskellige tomme æsker og racks til pipettespidser.

Bestil nu og få hurtig levering af pipettespidser, der passer til de pipettemærker og -typer, I anvender. Har du brug for hjælp til at finde de rigtige pipettespidser til dine pipetter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvorfor købe pipettespidser hos In Vitro?

Søger du en dansk leverandør af pipettespidser og andre former for laboratorieudstyr og -møbler, der er pålidelig, trofast og gerne går nogle ekstra metre for at sikre, at dine forsøgsresultater bliver mere nøjagtige og mere troværdige? Så find de pipettespidser du har brug for i produktoversigten ovenfor og bestil i dag.

Vi leverer gratis med dag-til-dag-levering af alle lagervarer. Bor du i Københavnsområdet kan vores chauffør levere varerne direkte ud til dig – dagen efter du bestiller.