Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

Pipettespids 1000µl refill Fastrak (LTS/Ranin)

AL-FR3000


Enhed: 5X96 STK
Steriliseret: Nej
Lager: Leveringstid 25 dage

Pipettespidser, 100-1000 µl, Rainin®, LTS®-Fit spids, ikke-Steril, 89 mm i længden

Passer til Fastrak® Tip Refill System og leveres i et refill-tårn med 5 racks á 96 spidser.


Disse 1000µl LTS-Fit-spidser fra Alpha Laboratories er pakket i det miljøvenlige Fastrak® Refill System. Pipettespidserne er 89 mm og er fremstillet af medicinsk kvalitets polypropylen. Spidserne passer til Lite Touch™ pipetter fra Rainin®. Det særlige fleksible resin-materiale har den fordel, at det kræver mindre kraft for at påføre spidserne på pipetterne, og ligeledes en lettere ejektion af spidserne.

Hver pakke Fastrak® refills er testet og certificeret RNase, DNase, DNA og endotoxin/pyrogen fri. Hvor produktet er mærket sterilt, sker sterilisationen ved Gammastråling. Sterilisationsprocessen følger ISO 11137 procedurerne for sterilitet. Disse pipettespidser kan også autoklaveres ved 122 C i 20 minutter ved 15psi.

Den unikke transfertop er designet til at forhindre slingring under genopfyldning, og dermed sikre en kontamineringsfri overførsel, da der ikke er behov for at røre ved spidserne eller platformen.

Fastrak®-emballagen er lavet af 95 % vedvarende materialer, som inkluderer en komposterbar base lavet af en ikke-petroleumsharpiks.

Emballagen er produceret med vegetabilske trykfarver. Kompakt, genlukkelig og let at opbevare; Fastrak® refill systemet hjælper dig med at maksimere opbevaringspladsen i laboratoriet. Med en simpel (1) Løft, (2) Placer og (3) Tryk kan du hurtigt genopfylde dine pipettespidsholdere.

Fastrak® 1000µl LTS-Fit-tips leveres i et 5 x 96 refill-tårn. De er kompatible med de fleste populære mærker af pipettespidsholdere, men du skal altid kontrollere jeres holdere for kompatibilitet. Alpha Laboratories leverer også FR9000 Pipette Tip holdere til brug med Fastrak® refill systemet.

 • Nem at bruge
 • Maksimeret lagerplads for mindre pladsbehov
 • 95% genanvendt emballagemateriale
 • Lavt Co2 aftryk
 • Lav emballagevægt
 • polypropylen af medicinsk kvalitet
 • Fri for påviselig RNase, DNAse, humant DNA og pyrogener
 • Autoklaverbar ved 121°C - brug altid en 'steam cycle', og ikke en 'dry or glassware cycle'
 • Pakkestørrelse: 5x96


Bæredygtigt design

I alle miljømæssige aspekter udmærker Fastrak® pipettespids refill-system sig. Fra bæredygtig fremstilling til dets forbedrede design, der sikrer en væsentligt reduceret miljøbelastning.

Produktionen foregår på en fabrik, der bruger 61 % vedvarende energi, 30% af dette kommer direkte fra fabrikkens egne solpaneler.

Pakkevægten er blevet minimeret for at mindske brændstofforbruget under transport og sikre at der er plads til mere under transport for et mindre transportbehov.

Derudover er Fastrak®-emballagen lavet af 95 % genanvendte materialer og der er brugt vegetabilsk-baseret trykfarve.

 • 95 % genanvendt emballagemateriale
 • Produktionen udnytter 61 % vedvarende energi
 • Base lavet af bioplastisk (planteafledt) harpiks
 • Vegetabilsk-baseret trykfarve
Kat.nr:: AL-FR3000
Nettovægt i kg: 0.1
Steriliseret: Nej
Filter: Nej
Low Retension: Nej
Pakningstype: Racked
Reload: Ja
Volumen: 1000 µl
Partnr.: FR3000