Pakningstype
29
32
16
Steriliseret
77
Længde
4
73
Volumen
12
14
3
12
12
2
14
8
Producent
36
22
19

Stangpipetter - Serologiske

Serologiske stangpipetter – også kaldet målepipetter – anvendes, når der er brug for dispensering eller pipettering med ekstra stor nøjagtighed. Målepipetterne fås i forskellige størrelser og med forskellige måleenheder. Se vores store udvalg af serologiske stangpipetter, og bestil i dag med gratis dag-til-dag levering af lagervarer. Hos In Vitro finder du et bredt udvalg af både korte og lange serologiske stangpipetter polystyren. Vi forhandler udelukkende målepipetter fra anerkendte producenter, der anvender en streng kvalitetskontrol i fremstillingsprocessen.

Hvad kendetegner vores serologiske stangpipetter?

Målepipetterne fås med forskellige gradueringer på aflæsningsskalaen. Derved kan du altid finde en målepipette med en manuel aflæsningspræcision, der passer til opgaven. Se også vores  Pipettehjælper for høj præcision ved dispensering og pipettering. Pipetterne leveres sterile, så du er sikker på, at de er fri for både pyrogen, DNase og RNase. Sterilcertifikater kan bestilles på forlangende.

Hvilke typer af serologiske stangpipetter forhandler vi?

Vi tilbyder både korte pipetter, der f.eks. er velegnede til brug i sterilbænke, og de traditionelle lange serologiske stangpipetter til f.eks. montering i forsøgsopstillinger. Målepipetterne leveres enten indpakket individuelt eller sætvist emballeret. For nem identifikation af den rigtige stangpipette anvendes de internationale farvekoder i henhold til de seneste ISO-standarder på området.

Hvorfor handle hos In Vitro?

Handler du hos In Vitro, får du en dansk leverandør af laboratorieudstyr og forbrugsvarer, der lever op til de seneste og strengeste krav og standarder på området. Vi udvælger nøje de producenter, som vi samarbejder med, og går gerne den ekstra meter, der skal til, for at give dig den bedste kundeoplevelse. Således har vi egen vogn, der leverer til vores kunder i Storkøbenhavn – oftest samme dag som du bestiller. Derudover har vi dag-til-dag levering på alle lagervarer til resten af landet. Se vores udvalg af serologiske stangpipetter i produktoversigten herover og bestil i dag med gratis levering.