Hospital og Praksis

In Vitro A/S er registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen. Når du køber udstyr og forbrugsvarer hos In Vitro A/S, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE og IVD-certificeret, hvis påkrævet.

Forbrugsartikler til lægeklinik, hospital og laboratorium

Her kan du indkøbe utensilier til mikrobiologisk prøvetagning, diagnostiske forbrugsvarer og sygeplejeartikler. Alt fra syringer, lancetter, stasebånd, urinprøvekit og skalpeller til personlige værnemidler. Du finder også et større udvalg af prøvetagningsrør, swabs og podepinde, herunder swabs med fleksibel podepind.

Værnemidler og masker med høj beskyttelse

Hos In Vitro tilbyder vi værnemidler i samme høje kvalitet som resten af vores sortiment. Du kan bl.a. finde dispenser til håndsprit med håndfri betjening. Ligeledes tilbyder vi mundbind af typen IIR, som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til brug på hospitaler. Ikke nok med at du nedsætter risikoen for at smitte andre, så beskytter du også samtidig dig selv, når du benytter dig af en IIR-maske. Derfor er det en optimal maske for ansatte på hospitaler, lægeklinikker og hospitalslaboratorier. Naturligvis forhandler vi også engangshandsker, som du kan finde i både nitril og vinyl samt kryohandsker. Vores engangshandsker i nitril er godkendte til medicinsk brug.

Få kompetent rådgivning af In Vitro-teamet 

Vores ansatte har stor erfaring inden for feltet og vi vil gerne hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dit behov. Du kan booke et uforpligtende møde med en af vores specialister og få råd og vejledning til at finde den bedst mulige løsning. Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk