Hospital og Praksis

Her finder du et bredt udvalg af utensilier og forbrugsartikler til det daglige brug på hospitaler og i almen praksis samt forbrugsvarer til laboratoriet. I denne kategori finder du alt fra kuvetter, sprøjter, kanyler og lancetter til værnemidler. Vi fører et nøje udvalgt sortiment af forbrugsartikler til brug på hospitaler, hospitalslaboratorier og i almen praksis. 

In Vitro A/S er registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen. Når du køber udstyr hos In Vitro A/S, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE og IVD-certificeret, hvis krævet. Ligeledes er In Vitro A/S godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at forhandle håndkøbslægemidler online.


Vi er specialister indenfor celledyrkning og du kan finde forbrugsvarer til alle former for celledyrkning her:

Celledyrkningsplader til alle former for celledyrkning – også de mere specialiserede som 3D celledyrkning
Celledyrkningsskåle til alle tænkelige dyrkningsmetoder og vedhæftningsformer
Celledyrkningsrør i flere størrelser med og uden filterlåg
Celledyrkningsflasker og praktiske Rollerbottles til dyrkning af større prøver
Udstyr til cellefiltreringtællekamre og andre former for tilbehør til celledyrkning


Forbrugsartikler til lægeklinik, hospital og laboratorium

Her kan du indkøbe utensilier til mikrobiologisk prøvetagning, diagnostiske forbrugsvarer og sygeplejeartikler. Forbrugsartikler og utensilier til bl.a. podninger, blodprøver og urinprøvetagning, som lever op til den høje kvalitet sundhedsvæsnet fordrer.

Alt fra syringer, lancetter, stasebånd, urinprøvekit og skalpeller til personlige værnemidler. Du finder også et større udvalg af prøvetagningsrør, swabs og podepinde, herunder eSWAB med fleksibel podepind.


Værnemidler og masker med høj beskyttelse

Hos In Vitro tilbyder vi kvalitetssikre værnemidler i samme høje kvalitet som resten af vores sortiment. Du kan bl.a. finde dispenser til håndsprit med håndfri betjening. 

Ligeledes tilbyder vi mundbind af typen IIR, som er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til brug på hospitaler. Ikke nok med at du nedsætter risikoen for at smitte andre, så beskytter du også samtidig dig selv, når du benytter dig af en IIR-maske. Derfor er det en optimal maske for ansatte på hospitaler, lægeklinikker og hospitalslaboratorier.

Naturligvis forhandler vi også engangshandsker, som du kan finde i både nitril og vinyl samt cryohandsker. Vores engangshandsker i nitril er godkendte til medicinsk brug.

Når du køber ind hos In Vitro, er du sikker på, at produkterne lever op til de rigtige standarder. På den måde kan du nøjes med at have fokus på dit arbejde. Hvad end det er inden for sundhedsvæsenet eller forskningsområdet.


Hygiejneprodukter

God håndhygiejne er ekstrem vigtig og her er en dispenser til håndsprit uundværlig. Vi har både manuelle og berøringsfri spritdispensere, som gør det nemmere for ansatte at spritte af samtidig med, at det opfordrer besøgende til det samme. For at højne renligheden yderligere kan du også overveje en kontaktløs håndtørrer, som er en mere miljøvenlig løsning end eksempelvis engangsservietter.


Få kompetent rådgivning af In Vitro-teamet

Vores ansatte har en stor erfaring inden for feltet. Og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dit behov. Hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter i vores sortiment, så kontakt os endelig. Sammen vil vi nemlig prøve at komme frem til den rigtige løsning for dig. Du kan booke et uforpligtende møde med vores specialister. Så kan vi bidrage med mulige løsninger til lige præcis din situation.

Såfremt du ikke finder, hvad du søger efter, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig. Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk