Steriliseret
7
Producent
4

Antigentest & PCR kit

Ønsker du svar på, om din patient er eller tidligere har været smittet med sygdommen COVID-19? Så tilbyder vi hos In-Vitro professionelle COVID-19 test kits med høj nøjagtighed. Alle vores tests er CE-mærkede, lette at bruge og kræver intet udstyr. Ved hjælp af en simpel spytprøve eller steril vatpind får du resultater på blot 10-15 minutter. Kort fortalt er disse antistoftests mod COVID-19:

  • CE-mærket og godkendt til test
  • Kun til professionel brug
  • Giver hurtigt svar på SARS-CoV-2
  • Viser tegn på IGM og IGG

Sammenlignet med en PCR-test har disse antistoftests en følsomhed på 93%, en specificitet på 99% og nøjagtighed på 96%. Du får altså meget sikre svar. Dog er testresultaterne mest pålidelige, hvis patienten bliver testet minimum tre uger efter de første tegn på symptomer. Aflæs også antistoftesten inden for 30 minutter, efter testen er foretaget.

Ved at købe vores COVID-19 test kits kan du finde ud af, om din patient er smittet med coronavirus eller har dannet antistoffer. Vær opmærksom på, at man i nogle få tilfælde kan få en positiv test, uden at patienten faktisk har været smittet. For nogle kan testen også være negativ, selvom de har været syge. Det kan være fordi, de endnu ikke har dannet antistoffer, eller at der ikke er nok antistoffer til, at det kan måles.

Mangler din praksis mundbind af type IIR eller visir til ansigtet? Se udvalg her.

Forstå svaret på test af antistoffer mod COVID-19

SARS-CoV-2 er navnet på den virus, der fører til sygdommen COVID-19. Når du bruger en antistoftest, kan testen måle, om specifikke antistoffer (IgM/IgG) mod sygdommen er i spyttet. Når kroppen bliver ramt af infektion, begynder vores immunforsvarsceller nemlig at producere antistoffer kaldet IgM og IgG. Derfor er de en stærk indikator på smitte.

Hvis testen er positiv

Er testen positiv, har patienten med al sandsynlighed – eller har haft – coronavirussen COVID-19. Præcist hvor længe og hvor godt antistofferne beskytter mod denne coronavirus, ved vi ikke endnu. Hvis der er symptomer eller et positivt resultat for IgM, skal man straks ringe til sin læge. Her kan en PCR-test også være nyttig for at bekræfte resultatet. 

Hvis testen er negativ eller inkonklusiv

Hvis patientens test er negativ, kan det enten betyde, at personen ikke har været smittet med COVID-19, eller at vedkommende har været smittet, men ikke har nået at danne antistoffer endnu. Er testen inkonklusiv, betyder det, at analysen er mislykket.

Køb pålidelig antigen-test mod corona

Uanset hvilket resultat, antistoftesten viser, bør alle fortsat følge myndighedernes anbefalinger for at begrænse smitte. Det er blandt andet god håndhygiejne og fysisk afstand til andre. Hvis du har mistanke om at være smittet med den nye coronavirus, er det vigtig, at du følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer nøje. På den måde kan du mindske smitterisikoen til andre.

Hold en god hygiejne med en praktisk dispenser til håndsprit her.

At købe en corona-test og dernæst få pålideligt svar er altså nyttigt for mange parter. Ikke kun for sundhedspersonalet, men også for patientens arbejdsplads, kolleger og familie. Samtidig kan det være trygt for den enkelte at vide, om vedkommende har været tidligere smittet – måske uden at være klar over det. 

Husk, at du altid kan kontakte os hos In Vitro, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Få svar på levering, fragt og mere her under FAQ.