Steriliseret
40
2
Producent
3
39

Mikrobiologiske Swabs

Swabs, cotton swabs og podepinde anvendes til at tage mikrobiologiske prøver på alt lige fra bord-, gulv- og vægoverflader og til skind og mundhuler. Podepindens vat- eller anden spids køres hen over det område, hvor prøven udtages, og kan derefter analyseres på forskellig vis. Se det store udvalg af mikrobiologiske swabs og prøvepinde, og bestil i dag med dag-til-dag-levering over hele Danmark.

Mikrobiologiske swabs anvendes typisk i kliniske og analytiske laboratorier, samt direkte i praksis til at udføre mikrobiologiske test på patienter i forbindelse med diagnosticering. Her anvendes typisk et sæt med podepind og testrør med forud blandet indikator, der hurtig kan give svar på prøven.

Tilsvarende kan der købes testsæt med swabs og testrør til test af rengøring, eller for bestemte bakterier med videre.

Mange forskellige former for swabs

Hos In Vitro A/S finder du et bredt udvalg af swabs, cotton swabs, podepinde i både sterile og ikke-sterile udgaver. Vi forhandler også færdige testsæt til en lang række forskellige mikrobiologiske test. 

Du finder også swabs med testrør, du selv kan blande indikator og komme i, lige som du finder forskellige speciel-swabs til udtagning af prøver på særligt utilgængelige steder.

Køb swaps og podesæt hos In Vitro A/S

Når du handler hos In Vitro A/S, er du sikker på, at du får gennemtestede og nøje udvalgte produkter fra nogle af branchens bedste leverandører. Vi er 100 % uafhængige og ekstra kræsne. Derfor stiller vi ekstra høje krav, når vi udvælger leverandører til vores kunder.

Det betyder, at du altid er sikker på at få markedets bedste laboratorieudstyr og forbrugsvarer, når du handler hos In Vitro A/S. Samtidig tilstræber vi dag-til-dag-levering over hele landet, så du aldrig risikerer at løbe tør for det, du skal bruge. I Storkøbenhavn kører vi alle bestillinger ud med egen vogn. Om muligt samme dag, som vi har modtaget ordren.

Se det store udvalg af swaps og podesæt ovenfor, og bestil i dag fra In Vitro A/S.