Steriliseret
15
12
Producent
2
15
6

Test kit til urin o.lign.

Urinprøveglas og prøvesæt til urinopsamling spiller en vigtig rolle i diagnosticeringen af patienter. Både i almenpraksis, hos specialister og på hospitaler. Se udvalget her på siden, og bestil i dag med gratis levering fra dag til dag af alle lagervarer. Hos In Vitro fører vi et bredt udvalg af urinkit, urinbægere og prøveglas, der er udviklet til en enkel, hurtig og hygiejnisk opsamling og håndtering af urinprøver til analyse.

Hvad kendetegner vores urinprøveglas og urinkit?

Alle prøvesæt, urinbeholdere og prøveglas og bægere leveres af nøje udvalgte leverandører, der lever op til de samme høje kvalitetskrav, som vi stiller til både os selv og andre producenter. Det er din garanti for, at alle urinprøvesæt er produceret i høj kvalitet, og er fuldstændig sterile, når I tager dem i brug.

Hvilke typer af prøvesæt og urinkit forhandler vi?

I vores produktsortiment finder du et bredt udvalg af alle former for prøvesæt til urinopsamling:

Urinkit: Komplette sæt med bæger, prøveglas og eventuel steril vådserviet og label

Urinbægre: Urinbægre i forskellige størrelser til opsamling af selve urinprøven

Prøveglas: Urinprøveglas til opbevaring af den del af urinprøven, der indsendes til analyse

Urinbeholdere: Til urinopsamling over en længere periode hjemme hos patienten

Diverse tilbehør: Bakker til prøvehåndtering, labels og andre former for urinprøve-tilbehør.

Hvorfor handle urinprøveglas hos In Vitro?

Med In Vitro som leverandør af jeres urinkits, får du en dansk samarbejdspartner, der ikke går af vejen for at gå de ekstra skridt, der skal til for at give dig den allerbedste kundeoplevelse. I Storkøbenhavn har vi egen Chauffør, der leverer til alle kunder – tit samme dag som de bestiller. Til hele resten af landet har vi dag-til-dag levering på alle lagervarer. Så vil du have jeres urinprøve-kits hurtigst muligt, tager du turen tilbage til toppen af siden, og bestiller hos os med det samme.