Pipetter og dispensere

Pipetter og dispensere er løsningen, når du skal doserevæsker præcist. Vi fører et bredt udvalg af elektroniske pipetter, enkeltkanalspipetter, multikanalspipetter, pipettehjælpere og botteltop dispensere. Se vores store udvalg af pipetter og dispensere her på siden, og bestil i dag med fragtfri levering.

Selv om den gode, gammeldags glaspipette med målestreger og en pipettebold af gummi på toppen ikke er gået helt på pension endnu, foretrækker de fleste i dag de elektroniske og mekaniske muligheder. Det skyldes, at de gør det nemt at måle og dosere ultrapræcist i forhold til gammeldags, manuelle pipetter.

Hos In Vitro finder du et bredt udvalg af elektroniske og manuelle enkelt- og multikanalspipetter, samt alt i bottletop dispensere. Derudover fører vi forskellige elektroniske og mekaniske pipettehjælpere, herunder også de klassiske pipettebolde.

Pipetter

In Vitro fører 3 forskellige former for pipetter i vores produktsortiment:

Elektroniske pipetter:

Med en elektronisk enkelt- eller multikanalspipette kan du opmåle og dosere præcist. Aflæsningen af målt væskemængde vises digitalt, ligesom den ønskede dosering kan indstilles elektronisk. Alt foregår med høj præcision, hvorfor du nemt kan måle og dosere væskemængder helt ned på mikroliter-niveau.

Enkeltkanalspipetter:

Indstilling og opmåling af væskemængden foregår manuelt. Pipetteringen foretages med tommelfingeren ved hjælp af en trykknap på toppen af håndtaget. Det giver en god ergonomi. Pipettespidsen udskiftes alt efter, hvilken væskemængde og præcision der ønskes, og hvilken væske du skal bruge pipetten til.

Multikanalspipetter: 

Men en multikanalspipette kan du foretage en kontrolleret og nøjagtig pipettering af væske over i flere små enheder på en gang. Indstilling og betjening foregår på håndtaget, og der muligt at tilkøbe forskellige pipettespidser til de respektive produkter.

Alle pipetter er fremstillet af nøje udvalgte leverandører. Det er producenter, som lever op til de strenge kvalitetskrav, som vi stiller til både alle vores leverandører og vores egen produktion. Det garanterer for, at du altid får pipetter og dispensere, der fungerer upåklageligt, og giver dig en ultranøjagtig opmåling og dosering, du kan regne med.

Pipettehjælpere

Med vores elektroniske og manuelle pipettehjælpere, kan du nemt opmåle og dosere forskellige pipettestørrelser. Udvalget spænder fra de klassiske pipettebolde og til elektroniske pipettehjælpere med en høj nøjagtighed.

Se vores udvalg af pipettehjælpere her.

Dispensere

Hos In Vitro har vi specialiseret os i de såkaldte Bottel Top dispensere. De monteres direkte på flasken med f.eks. syre, baser og andre væsker, så du altid kan opmåle og dosere indholdet korrekt og præcist.

Doseringen kan indstilles ultrapræcist ved hjælp af skalaen på dispenseren og den oppumpede væske kan afgives gennem tuden i en kontrolleret og rolig strøm.

Se det store udvalg af Bottel Top dispensere og pumper her.
 

Hvorfor købe pipetter og dispensere hos In Vitro?

Når du handler pipetter, dispensere og pipettehjælpere hos In Vitro, kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden er i orden.

Vi ønsker at fremstå som den seriøse, pålidelige og professionelle samarbejdspartner i hverdagen, hvor du nemt og hurtigt kan finde de forbrugsvarer, møbler og andet laboratorieudstyr, som du har brug for.

Det er produkter, der er nemme, sikre og problemfrie at anvende i hverdagen, og som lever op til selv de strengeste krav. Så er du altid sikker på, at det forsøgsresultat du kommer frem til, er til at stole på.

Se vores store udvalg af pipetter, dispensere og diverse tilbehør her på siden, og bestil i dag med hurtig, fragtfri levering.