Instrumenter og apparatur

Hos In Vitro fører vi et bredt udvalg af småapparatur og instrumenter til laboratoriet. Vi har udvalgt nogle af de bedste apparater og instrumenter fra førende brands, som Benchmark Scientific, AltemisLab, Memmert, MMM Medcenter, Labnet og Velp. 

Så vidt muligt har vi fokus på ergonomiske egenskaber, når vi udvælger apparatur. I kategorien finder du bl.a. pipetter og dispensere, PCR thermocycler, barcode reader, centrifuger og elektroforeseudstyr. Hvis du er på udkig efter mikroskoper, inkubatorer og varmeskabe, finder du også et kvalitetsudvalg her. 

Når du køber småapparatur og instrumenter hos In Vitro A/S, kan du kort sagt forvente dig at få certificerede produkter, som lever op til alle krav. Såvel vores indkøbere som kundeservice er faguddannede, og kender derfor til din hverdag i laboratoriet. Bestil i dag med hurtig levering.

Hvorfor købe instrumenter og apparatur hos In Vitro A/S?

Vi er en dansk leverandør af certificeret laboratorieudstyr og forbrugsvarer til laboratorier, hospitaler og Life science-branchen. Vi kan levere et bredt sortiment til laboratoriet og er specialister indenfor celledyrkning, herunder også 3D-celledyrkning. Desuden fører vi et sortiment af forbrugsartikler til hospitaler og almen praksis.

Når du køber varer hos os, er du garanteret, at produkterne har en høj standard og er CE-mærket og IVD-certificeret, hvis krævet. In Vitro er ISO-9001, ISO-14001 og ISO-13485 certificeret og registreret som distributør, fabrikant og importør hos Lægemiddelstyrelsen samt godkendt til at forhandle håndkøbslægemidler online. Vi vil yde en dedikeret kundeservice og arbejde seriøst med miljø- og klimaforbedringer. Derfor har vi bl.a. fokus på produkter fra Europæiske leverandører, som arbejder med positive miljø og klimatiltag.

I Fredensborg har vi samlet alle kompetencer i In Vitro under ét tag, hvor kundeservice, indkøb, salg og logistik arbejder tæt sammen. Vi tilstræber dag-til-dag-levering over hele landet, og har egen vogn i Storkøbenhavn. 

Brug for hjælp?

Kan du ikke finde det, du har brug for, kan du til enhver tid kontakte vores kundeservice. Du kan også booke et uforpligtende møde med en af vores erfarne produktspecialister. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning. 

Hos In Vitro får du som kunde adgang til vores store sortiment af produkter i høj kvalitet. Vi fører +8000 produkter i webshoppen og har adgang til et stort udvalg af specialprodukter, hvor langt fra alt er tilgængeligt i vores webshop. Savner du noget? Kontakt os endelig, hvis du har behov, som ikke imødekommes i vores online sortiment. 

Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk