Instrumenter og apparatur

Hos In Vitro fører vi et bredt udvalg af apparatur og instrumenter til laboratoriet. Vi har udvalgt nogle af de bedste apparater og instrumenter fra førende brands, som Benchmark Scientific, Memmert, MMM Medcenter, Labnet og Velp.

Så vidt muligt har vi fokus på ergonomiske egenskaber, når vi udvælger apparatur.  I kategorien finder du bl.a. Pipetter og dispensere, PCR Thermocycler, Barcode reader, Centrifuger og Elektroforeseudstyr. Hvis du er på udkig efter Mikroskoper, Inkubatorer og Varmeskabe, finder du også et kvalitetsudvalg her. 

Du kan altid kontakte vores kundeservice for mere information om produkterne. Vi har adgang til et meget stort produktkatalog også produkter, som ikke vises på vores website. Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk Få kompetent rådgivning af In Vitro-teamet Vores ansatte har stor erfaring inden for feltet og vi vil gerne hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dit behov. Du kan booke et uforpligtende møde med en af vores specialister og få råd og vejledning til at finde den bedst mulige løsning.