Steriliseret
8
Producent
1
3
4

CO2 inkubatorer

Med en inkubator – også kaldet et klimaskab – kan du skabe den ideelle atmosfæriske sammensætning af CO2 og oxygen, samt den rigtige temperatur og fugtighed til dyrkning af celler og mikrobiologiske kulturer. Vi tilbyder et bredt udvalg af inkubatorer i forskellige størrelser med forskellige praktiske funktioner og indrettet på forskellig måde. Se udvalget, og bestil med dag-til-dag-levering fra In Vitro A/S.

En inkubator eller et varmeskab gør det muligt at skabe det perfekte miljø for lige præcis de celler eller andre mikrobiologiske kulturer, du har behov for at dyrke. 

Ved hjælp af indstillingerne på inkubatoren, kan du justere temperatur, fugtighed og den atmosfæriske blanding af CO2 og ilt. Derefter kan du sætte prøverne ind i klimaskabet og lukke døren. Alt efter skabets opbygning vil klimaet i inkubatoren tilpasse sig til de ønskede indstillinger (setpointet) i løbet af fra et par minutter til omkring 20 minutter.

Mange forskellige former for klimaskabe

Hos In Vitro A/S finder du et bredt udvalg af inkubator-klimaskabe til forskellige formål. Skabene er opbygget med enten faste eller justérbare hylder, der kan tilpasses de forskellige forsøgsemners størrelse.

De mest avancerede inkubatorer leveres med mulighed for data logging af alle forsøgsdata for bl.a. temperatur, fugtighed og CO2/ilt-forhold, lige som alle indstillinger kan foretages fra et digitalt display på forsiden. Samtidig kan du opsætte alarmer, der bliver udløst, hvis der opstår uventede temperaturudsving, fugtigheden ændres, eller CO2-procenten i atmosfæren ændrer sig uden for det tilladelige.

Flere af modellerne fås også med en ekstra glasdør indvendig. Så kan du se til prøverne, uden at miljøet i inkubatoren påvirkes.

Stort udvalg af tilbehør

Til de fleste af vores inkubatorer kan du også købe forskellige former for tilbehør. F.eks. ekstra hylder eller mulighed for at indbygge en fjernstyret shaker i klimaskabet. 

Til nogle modeller kan du desuden få særlige holdere, der gør det muligt at stable flere inkubatorer af samme model sikkert oven på hinanden. Derved kan du køre flere forskellige forsøg eller test sideløbende i de forskellige inkubatorer.

Praktiske detaljer, du bør holde øje med

Når du vælger inkubator, er det vigtigt, at du finder en model, der passer bedst muligt til de opgaver, du skal løse med den.

Kører du f.eks. næsten udelukkende den samme type opgaver i inkubatoren, behøver du ikke tænke så meget på fleksibiliteten af indretningen. Men er opgaverne meget forskelligartede, er det vigtigt, at du får valgt en inkubator, hvor hyldeplaceringen nemt kan ændres. Eller hvor ekstra hylder hurtigt kan tages ud eller sættes ind.

Rengøringsvenligheden er også vigtigt. Særligt ved biologiske forsøg. Her er detaljer som afrundede hjørner værd at lægge mærke til. De er væsentlig nemmere at rengøre.

Endelig skal intervaller og indstillingsmuligheder for temperatur, fugtighed, CO2/ilt-blanding og øvrige parametre naturligvis svare til de opgaver, du skal bruge inkubatoren til.

Køb inkubator hos In Vitro A/S

In Vitro A/S er en 100 % dansk, uafhængig leverandør af laboratorieudstyr, -inventar og -forbrugsstoffer. Vi er kræsne og ekstra grundige, når vi udvælger leverandører. Derved er du altid sikker på, at du får udstyr, der lever op til alle standarder, og kan holde til hverdagen i et travlt laboratorium.

Samtidig går vi efter at levere alle ordrer med dag-til-dag-levering. Så risikerer du ikke at løbe tør for forbrugsstoffer, og har hurtig adgang til nyt, nødvendigt udstyr.

Bestil i dag – og modtag din nye inkubator inden for kort tid.