Steriliseret
15
Producent
2
1
2
10

Magnetomrører

Den klassiske magnetomrører – på engelsk magnetic stirrer – omrører en væskeprøve i en glaskolbe eller laboratorieglas ved hjælp af en lille magnet, der roteres ved hjælp af et roterende magnetfelt på ydersiden af glasset. Fås i dag med både opvarmningsmulighed og med kapacitet til at omrøre flere prøver på en gang. Se det store udvalg her på siden, og bestil med dag-til-dag-levering fra In Vitro A/S.

I laborantens hverdag er magnetomrøreren et praktisk værktøj lige som så mange andre. Den største forskel er, at den professionelle magnetomrører både kan bruges til at opvarme prøven i laboratorieglasset med – og kan fås i versioner, der kan omrøre flere prøver på en gang.

Det er praktisk i en travl hverdag, hvor hver eneste prøve skal være færdig til aftalt tid.

Magnetomrører med varme og digital præcision

Hos In Vitro fører vi et bredt udvalg af magnet-omrører både med og uden varme, samt til både en og op til 15 prøver på en gang.

Magnetomrørene med varme fås enten med analog eller digital indstilling, lige som du kan få magnetomrører med mulighed for styring af temperaturen ved hjælp af et termometer, der måler direkte ned i væsken. Det giver den største sikkerhed for, at væskens temperatur bliver så præcis som mulig.

Antallet af omdrejninger i væsken kan også indstilles med digital præcision, lige som du kan få magnetomrører med individuel temperaturkontrol på hver enkelt plade.

Mulighederne er mange. Så næsten uanset hvilket behov du har, finder du en magnetomrører hos os, der passer til.

Rengøringen af din magnetomrører er vigtig

Lige så vigtig som korrekt temperatur og antal rotationer i minuttet er for din prøve, lige så vigtigt er det, at du får rengjort magnetomrøreren grundigt efter brug.

Det gælder især magneten, der har været nede i prøven. Har du kørt med meget høje temperaturer under omrøringen, kan der nemlig være prøverester, som har brændt eller klæbet sig fast på overfalden. Disse rester skal fjernes ved rengøring. Det er ikke nok bare at desinficere eller sterilisere magnetstangen.

Først når du har fjernet alt fastklæbet eller fastbrændt materiale fra magnetstangen, bør du desinficere eller sterilisere den. Derved er du sikker på, at den er helt ren, og uden problemer kan anvendes til dit næste forsøg.

Køb magnetomrører hos In Vitro A/S

Når du handler hos In Vitro A/S, får du alle fordelene ved at handle hos en 100 % dansk og helt uafhængig leverandør af laboratorieudstyr. Vi har udvalgt vores produkter nøje blandt nogle af de mest anerkendte og kvalitetsbevidste producenter på markedet. Derved er du sikker på, at du altid får en magnetomrører, der er præcis, og kan holde i mange år, når du handler hos In Vitro A/S.

Rul ned, og bestil din nye magnetomrører i dag.