Steriliseret
42
Producent
1
12
11
18

Shaker og vippeborde

Shakere og vippeborde giver dig mulighed for at få rystet, vippet, roteret eller vibreret dine prøver på et utal af forskellige måder. Igen og igen, utrætteligt og uden du skal bruge hverken tid eller kræfter på det. Det er bare at sætte maskinen i gang. Hos In Vitro finder du et stort udvalg af shakere og vippeborde fra Benchmark og andre af markedets bedste producenter. Bestil i dag, vi levere  over hele landet. Shakere og vippeborde findes i utallige udgaver med mange forskellige muligheder for vibrationsmønstre, vippebevægelser og rystemetoder. Og de mest avancerede af maskinerne kan endda programmeres, så den samme prøve kan udsættes for flere forskellige bevægelsesmønstre i en fast sekvens. Det gør det ikke alene nemmere for dig, men også muligt at sikre, at alle prøver gennemgår nøjagtig den samme proces hver gang.

Shakere fra Benchmark

Benchmark  er nok den producent på markedet for shakere, der bedst har forstået behovet for intelligente produkter, som letter hverdagen for dig. Deres shakere tilbyder mange forskellige former for rystelse-, vibrations- og andre former for mønstre. Samt avancerede muligheder for programmering af sekvenser i op til  flere forskellige steps. Samtidig har de et rigt udstyrsprogram, der gør det muligt at opstille alt lige fra større beholdere over reagensglas og til mikrorør i  større opstillinger. De har også en særlig termostatstyret shaker, du kan bruge til de prøver, hvor det er vigtigt at holde en nøjagtig temperatur.

Køb shakere og vippeborde hos In Vitro A/S

Udover orbital shaker fører vi bl.a. vippeborde  og  gyrotwister og flere andre produkter fra kendte producenter. Så uanset hvilket behov du har for at få rystet, vibreret eller vippet din prøve, finder du maskinerne til det hos os. Vi er en 100 % dansk, uafhængig leverandør af laboratorieudstyr, -møbler og -forbrugsstoffer. Vi tilbyder dag-til-dag-levering over hele landet, og kører ud med egen vogn direkte til vores kunder i det Storkøbenhavnske område. Så bestiller du i dag, har du snart din bestilling!