Steriliseret
28
Producent
6
3
10
8
1

Vortexmixere

En vortexmixer er det perfekte udstyr til at blande indholdet i mikrorør, centrifugerør eller små reagens- eller andre prøveglas. Vortexmixere bruges særligt inden for bioteknologi og mikrobiologi til at suspendere celler, men kan også sagtens bruges til helt almindelige blandeprocesser. Se vores udvalg af vortexmixere og tilbehør her på siden, og bestil med dag-til-dag-levering over hele landet.

Vortexmixeren er et uundværligt laboratorieudstyr i de fleste analytiske, bioteknologiske og mikrobiologiske laboratorier. 

Vortexmixeren kan fås i flere forskellige størrelser med gummiholdere, der kan holde alt lige fra et eller flere mikrorør, over små reagens- eller andre prøveglas og til centrifugerør. 

Så snart prøven sættes i gummiholderen overføres den cirkulære bevægelse til væsken i prøven, hvorved den blandes eller suspenderes. 

Et bredt udvalg af vortexmixere

Hos In Vitro A/S finder du et bredt udvalg af vortexmixere lige fra mixere til en enkelt prøve og op til mixere med opsatser med plads til op til 60 mikrorør. 

De mest avancerede vortexmixere detekterer selv, hvornår du har sat en prøve i mixeren. Det sker ved hjælp af en infrarød stråle, som registrerer prøveglasset. Når det holdes over mixeren. En ergonomisk løsning der sparer dit håndled for unødvendig trykbelastning ved gentagende brug af vortexmixeren.

Til de større vortexmixere kan du få forskellige opsatser. De giver mulighed for at køre med flere forskellige antal af prøverør og forskellige typer af prøverør på den samme vortexmixer.

Køb vortexmixere hos In Vitro A/S

In Vitro A/S er en 100 % uafhængig forhandler af laboratoriemøbler, -udstyr og -forbrugsstoffer. Vi er kendt for at stille ekstra høje kvalitetskrav til vores leverandører. Så er du sikker på, at du altid har det bedste grundlag for dit arbejde.

Vi tilstræber at levere dag-til-dag over hele landet på alle lagervarer. Bor du i Storkøbenhavn, kører vi ud med egen vogn. Om muligt samme dag, som vi får din bestilling.