Pipetter og dispensere

Her finder du et bredt udvalg af pipetter. Elektroniske pipetter, enkeltkanalspipetter, multikanalspipetter samt pipettehjælpere og botteltop dispensere. Se vores store udvalg af pipetter og dispensere her på siden.

Selv om den gode, gammeldags glaspipette med måle-streger og en pipettebold af gummi ikke er gået helt på pension endnu, foretrækker de fleste i dag de elektroniske og mekaniske muligheder. Det er der mange gode grunde til. De gør det nemt at måle og dosere ultrapræcist.

Hos In Vitro finder du et bredt udvalg af elektroniske og manuelle enkelt- og multikanalspipetter, samt alt i bottletop dispensere. Derudover fører vi forskellige elektroniske og mekaniske pipettehjælpere, herunder også de klassiske pipettebolde.

  Pipetter

In Vitro fører tre forskellige former for pipetter i vores produktsortiment:

Elektroniske pipetter:

Med en elektronisk enkelt- eller multikanalspipette kan du opmåle og dosere præcist. Aflæsningen af målt væskemængde vises digitalt, ligesom den ønskede dosering kan indstilles elektronisk. Alt foregår med høj præcision, hvorfor du nemt kan måle og dosere væskemængder helt ned på mikroliter-niveau.

Enkeltkanals-pipetter:

Indstilling og opmåling af væskemængden foregår manuelt. Pipettering foretages med tommelfingeren ved hjælp af en trykknap på toppen af håndtaget. Det giver en god ergonomi. Pipettespidsen udskiftes alt efter, hvilken væskemængde og præcision der ønskes, og hvilken væske du skal bruge pipetten til.

Multikanals-pipetter:

Men en multikanalspipette kan du foretage en kontrolleret og nøjagtig pipettering af væske over i flere små enheder på en gang. Indstilling og betjening foregår på håndtaget, og der muligt at tilkøbe forskellige pipettespidser til de respektive produkter.

   Pipettehjælpere

Med vores elektroniske og manuelle pipettehjælpere, kan du nemt opmåle og dosere forskellige pipettestørrelser. Udvalget spænder fra de klassiske pipettebolde og til elektroniske pipettehjælpere med en høj nøjagtighed.

Se vores udvalg af pipettehjælpere her.

  Dispensere

Hos In Vitro har vi specialiseret os i de såkaldte Bottel Top dispensere. De monteres direkte på flasken med f.eks. syre, baser og andre væsker, så du altid kan opmåle og dosere indholdet korrekt og præcist.

Doseringen kan indstilles ultrapræcist ved hjælp af skalaen på dispenseren og den oppumpede væske kan afgives gennem tuden i en kontrolleret og rolig strøm.

Se det store udvalg af Bottel Top dispensere og pumper her.

 Hvorfor købe pipetter og dispensere hos In Vitro?

Når du handler pipetter, dispensere og pipettehjælpere hos In Vitro, kan du være sikker på, at kvaliteten og holdbarheden er i orden.

Se vores store udvalg af pipetter, dispensere og diverse tilbehør her på siden, og bestil i dag med hurtig, fragtfri levering.