Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

AlteCap Switch Semi-automated handheld decapper 24, 48 & 96

ALT-404000


Enhed: 1 STK
Steriliseret: Nej
Lager: På lager

AlteCap® Switch - innovativ brugerkomfort

Håndholdt semiautomatisk decapper til SBS-rack (24, 48 og 96). Kan omstilles til fjernelse af 6, 8 eller 12 låg ad gangen.

AlteCap® Switch decapper til fjernelse og påsætning af skruelåg på rør i SBS-format. Halvautomatisk håndholdt decapper. Ergonomisk designet dobbelt håndtag. Pladsbesparende design. Kompatibel med alle 24, 48 og 96 SBS-rack format fra Greiner Bio-One, Micronic, fluidX, Hamilton, Nalgene, LVL og AlteTubes.

Effektiv og innovativ håndtering af skruelåg

Automatisering af påsætning og aftagning af skruelåg er nu nemmere og mere overkommelig med AltemisLab’s innovative decapping og capping systemer. AlteCap® decappers imødekommer alle gennemløbskrav og kan hjælpe med de tidsmæssige udfordringer, som brugere af skruelågsrør ofte oplever. Alle systemer i AlteCap®-serien er kompatibel med rørtyper og stativformater fra de fleste producenter. 

Decapperen tilbyder flere unikke funktioner. Den kan bl.a. fjerne henholdsvis 6, 8 eller 12 låg ad gangen og er den eneste decapper på markedet, der kan skifte mellem de tre formater.

AlteCap® Switch klarer nemt skruelåg på rør med indvendigt eller udvendigt gevind i SBS-rackformater med 24, 48 og 96 rør. Den elektroniske decapper er desuden kompatibel med skruelåg fra de fleste producenter.

Det er muligt at arbejde på kolonner eller rækker ved at placere racket med enten den brede side eller den smalle side mod brugeren.


Revolutionerende ergonomisk design

Innovativ tohåndsbetjening for maksimal brugerkomfort og ubesværet skruelågsbehandling. Berøringsknapper, der aktiveres med et let tryk, starter fjernelse eller påsætning af lågene. Dobbeltknapper aktiveres uden meget kraft med tommelfingrene for at udskyde lågene.

Stor fleksibilitet

Til den fleksible decapper kan der tilkøbes udskiftelige kassetter, hvormed den også kan fjerne og påsætte skruelåg af forskellige slags fra andre producenter, som f.eks. Micronic, Matrix og FluidX.


Høj funktionalitet

Med decapperen er det let at fjerne låg både i kolonner eller rækker, at påsætte lågene igen, kassere brugte hætter og påføre nye låg fra en holder med låg.

Desuden medfølger et smart og kompakt stativ til placering af selve decapperen, samt det rack der arbejdes på. Stativet er meget kompakt og optager ikke meget plads på arbejdsbordet.

Racket kan placeres enten med den brede side eller den smalle side mod brugeren, så det er muligt at arbejde på kolonner eller rækker.

Elektronisk kontrol sikrer, at hvert eneste skruelåg er perfekt monteret og lukker helt tæt hver gang.

Desuden medfølger et smart og kompakt stativ til placering af selve decapperen, samt det rack der arbejdes på. Stativet er meget kompakt og optager ikke meget plads på arbejdsbordet.


Specifikationer for AlteCap® Switch decapper:

 • Halvautomatiseret håndholdt decapper
 • Elektronisk fjernelse og påsætning af låg
 • Ergonomisk designet dobbelt håndtag
 • Kompakt og pladsbesparende design
 • Kan omstilles til fjernelse af 6, 8 og 12 låg ad gangen
 • Kompatibel med alle 24, 48 & 96 SBS AlteTubes rackformater
 • Kompatibel med rør med skruelåg i 24, 48 & 96 SBS-rack fra de fleste kendte producenter
 • Kan bruge til skruelåg til rør med både udvendigt og indvendigt gevind
 • Smart stativ til opbevaring af decapperen samt fastholdelse af racks medfølger
 • Måler 190 x 125 x 820 mm
 • Bemærk, kassetter købes separat


Inkluderer: Manual, universel strømforsyning.

Bemærk: Kassette til de rørtyper der bliver anvendt hos brugeren, skal købes separat. Vi fører kassetter, der passer til rør fra Greiner Bio-One, Micronic, fluidX, Hamilton, Nalgene, LVL og AlteTubes.


Datablad

 

Kat.nr:: ALT-404000
Steriliseret: Nej
Partnr.: 404000
AltemisLab