Laboratoriemøbler

Hos In Vitro sikrer vi at vores møbler har den bedste ergonomiske siddekomfort, så du opnår den bedste arbejdsstilling. Laboratoriemøbler er vigtige arbejdsredskaber i hverdagen. Det gælder både laboratoriestole og -borde. Til laboratoriebrug er det vigtigt, at møblerne opfylder alle standardkrav til hygiejne, ergonomi og kvalitet. Køber du laboratoriemøbler hos In Vitro A/S, får du både borde og stole, der er skræddersyet specielt til laboratoriearbejde.

Vi stiller de samme høje krav til vores laboratoriemøbler, som vi stiller til alt det andet laboratorieudstyr, vi sælger. Bestil i dag med levering førstkommende hverdag.

Kravene til laboratoriemøbler er højere, fordi de dels skal være nemme at rengøre og dels skal give de mest optimale arbejdsforhold, uanset hvilke type forsøg eller hvilke analyser, du skal udføre. Samtidig skal møblerne kunne holde til f.eks. kemiske væsker og andet, som de kan komme i kontakt med under laboratoriearbejdet.

Hos In Vitro vi især fokus på hygiejne, anvendelighed og ikke mindst ergonomi, når vi udvælger laboratoriemøbler til vores kunder. Og som altid er vi ekstra kræsne og stiller høje krav. Så er vi sikre på, at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet.

Laboratorieborde
Vores laboratorieborde er nøje udvalgt til den ofte travle hverdag, som laboranter har. Derfor kan du forvente dig praktiske og utroligt rummelige borde, der gør det nemt at samle og holde styr på det udstyr og de forbrugsvarer, du har brug for – også på farten. Og nemt at holde hygiejnen i top.

Laboratoriestole
Også når det kommer til laboratoriestole har vores fokus været på anvendelighed i hverdagen og især ergonomien. Mange laboranter tilbringer hovedparten af deres arbejdsdag på en stol. Derfor er det ekstra vigtigt, at den ikke giver dem gener eller følgevirkninger af forkerte sidde- og arbejdsstillinger.
Køb laboratoriemøbler hos In Vitro A/S

Når du køber laboratoriemøbler hos In Vitro A/S, kan du kort sagt forvente dig at finde det bedste af det bedste. Såvel vores indkøbere som kundebetjening er faguddannede, og kender derfor alt til din hverdag i laboratoriet.


Klik dig ind på den relevante kategori af laboratoriemøbler øverst på siden, og bestil i dag med dag-til-dag-levering – og udbringning med egen vogn i det Storkøbenhavnske område.