Laboratoriemøbler

Vi stiller de samme høje krav til vores laboratoriemøbler, som vi stiller til alt andet laboratorieudstyr, vi forhandler. Kravene til laboratoriemøbler er høje, fordi de skal være nemme at rengøre og skal give de mest optimale arbejdsforhold i laboratoriet. Samtidig skal møblerne kunne holde til f.eks. kemiske væsker og andet, som de kan komme i kontakt med under laboratoriearbejdet.

Hos In Vitro har vi derfor fokus på hygiejne, anvendelighed og ikke mindst ergonomi, når vi udvælger laboratoriemøbler til vores kunder. Og som altid er vi ekstra kræsne og stiller høje krav. Så er vi sikre på, at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet.

Laboratorieborde

Vores laboratorieborde er nøje udvalgt til den ofte travle hverdag, som laboranter har. Derfor kan du forvente dig praktiske og utroligt rummelige borde, der gør det nemt at samle og holde styr på det udstyr og de forbrugsvarer, du har brug for – også på farten. De er nemme at rengøre, så du kan holde hygiejnen i top.

Laboratoriestole

Også når det kommer til laboratoriestole har vores fokus været på anvendelighed i hverdagen og især ergonomien. Mange laboranter tilbringer hovedparten af deres arbejdsdag på en stol. Derfor er det ekstra vigtigt, at den ikke giver dem gener eller følgevirkninger af forkerte sidde- og arbejdsstillinger.

Køb laboratoriemøbler hos In Vitro A/S

Når du køber laboratoriemøbler hos In Vitro A/S, kan du kort sagt forvente dig at finde det bedste af det bedste. Såvel vores indkøbere som kundebetjening er faguddannede, og kender derfor alt til din hverdag i laboratoriet. Bestil i dag med hurtig levering.

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har behov, som ikke imødekommes i vores sortiment.
Ring til os: 48 47 50 70 eller send en e-mail: info@in-vitro.dk