Farve
1
6
1
1
Steriliseret
13
Producent
9
4

Laboratorieborde

Med det rigtige laboratoriebord bliver hverdagen så meget lettere. Her får du både arbejdsplads, og plads til alt det forskellige udstyr og laboratorieprodukter, som du har brug for. Samt plads til alle ting, der bare gør arbejdet så meget lettere. Se det store udvalg af laboratorieborde her på siden, og bestil i dag fra In Vitro A/S med dag-til-dag-levering over hele landet.

Laboratoriebordet er oftest udgangspunktet for laborantens hverdag. Enten i form af et fastmonteret laboratoriebord i laboratoriet, eller et mobilt laboratoriebord som dem, du finder her på siden.

Det rullende laboratoriebord svarer på mange måder til håndværkerens værktøjskasse. Bortset fra, at der stilles nogle helt andre krav til alsidigheden og hygiejnen på laboratoriebordet.

Derfor skal det være designet, så det både er rummeligt, praktisk og nemt at gøre og holde rent. Uanset om du står i laboratoriet, eller arbejder et sted ”i marken”. F.eks. ved laf-bænken.

Rummelige og praktiske laboratorieborde

Har du sagt mobilt laboratoriebord, kan du ikke undgå også at sige Body. Det ikoniske italienske laboratoriebord er på det nærmeste blevet standarden for, hvordan praktisk design, rummelighed og arbejdsplads kan gå op i en højere enhed.

Selv om designet grundlæggende set stammer helt tilbage fra 1970, er det ikke blevet overgået af andre. Detaljer som udsvingsskuffer, rummelige hylder og letløbende hjul på kuglelejer, sikrer en anvendelighed i hverdagen, der er helt i top.

Dets genialitet understreges af de mange designpriser, det har modtaget gennem tiden. Samt, at bordet den dag i dag er en fast del af den permanente udstilling på Museum of Modern Art i New York og det italienske designmuseum Triennalen i Milano.

Køb laboratorieborde hos In Vitro A/S

Bestiller du laboratorieborde fra In Vitro A/S, vil du oftest have din bestilling allerede den næstkommende hverdag. Uanset hvor du bor i landet. Bor du i Storkøbenhavn, leverer vi med egen vogn. Oftest samme dag som du bestiller.