Farve
1
6
1
1
Steriliseret
13
Producent
13

Laboratorieborde

Har du brug for en rummelig og praktisk opbevaringsvogn med bordplads, kan Boby Trolley klare det hele. Det ikoniske italienske mobile opbevaringsbord er på det nærmeste blevet standarden for, hvordan praktisk design, rummelighed og arbejdsplads kan gå op i en højere enhed. Fås i flere modeller og farver.

Boby Trolley fra B-Line er en multivogn med bordplads, som på mange måder svarer til håndværkerens værktøjskasse. Bortset fra, at der stilles nogle helt andre krav til alsidigheden og hygiejnen. Derfor skal det være designet, så det både er rummeligt, praktisk og nemt at gøre og holde rent. Uanset om du står i laboratoriet, eller arbejder ”i marken”, ved f.eks. laf-bænken.

Selv om designet stammer helt tilbage fra 1970, er det ikke blevet overgået af andre. Detaljer som udsvingsskuffer, rummelige hylder og letløbende hjul på kuglelejer, sikrer en anvendelighed i hverdagen, der er helt i top.

Dets genialitet understreges af de mange designpriser, det har modtaget gennem tiden. Samt, at bordet den dag i dag er en fast del af den permanente udstilling på Museum of Modern Art i New York og det italienske designmuseum Triennalen i Milano.