Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

Panodil Zapp Tabletter, 500 mg Paracetamol

NOM-005775


Enhed: 10 STK
Steriliseret: Ja
Lager: På lager

Panodil behandler milde former for smerter

Panodil Zapp er et håndkøbslægemiddel, som virker svagt smertestillende. Det aktive lægemiddelstof er paracetamol.

Anvendelse og virkning: Panodil Zapp anvendes til svage smerter som f.eks. hovedpine. Samtidig virker præparatet også febernedsættende. Virkningen af Panodil Zapp varer ca. 4-6 timer og må derfor indtages flere gange i døgnet. Panodil Zapp optages hurtigere i kroppen end almindelig Panodil. Dette skyldes, at der er tilsat natriumhydrogencarbonat.

Dosering: Voksne og børn over 12 år: Sædvanligvis 0,5-1 g 3-4 gange i døgnet med mindst 4 timers interval

Graviditet og amning: Panodil Zapp kan anvendes under graviditet og amning, hvis dette er nødvendigt. 

Bivirkninger: Der opleves sjældent bivirkninger ved anvendelse af Panodil Zapp. Højst 1 ud af 1000 oplever allergiske reaktioner. Få mere information om bivirkninger i indlægssedlen.

Forholdsregler: Det frarådes at anvende Panodil Zapp ved dårligt fungerende lever og til børn under 2 år uden lægens anvisning.
Hvis man er i behandling med Warfarin, kan denne virkning forstærkes, hvis der anvendes Panodil Zapp i mere end 5 dage. Tal derfor med din læge, hvis du er i behandling med Warfarin.

Indhold: 10 tabletter.

Ydeligerer produkt information klik her:
Højst 1 pakke om dagen pr. kunde, ifølge lovgivningen om håndkøbslægemidler.

Da det ikke er tilladt at købe mere end 1 pakke håndkøbsmedicin med samme aktive stof pr. 24 timer, man skal være min. 18 år for at købe dette produkt hos os.

Det er desværre ikke muligt at fortryde køb af lægemidler. Det er naturligvis muligt at reklamere over et lægemiddelkøb, i tilfælde af at produktet er defekt ved modtagelsen.

Kat.nr:: NOM-005775
Steriliseret: Ja
Nomeco