Steriliseret
27
4
Producent
30

Skalpeller

Skalpeller benyttes i forskningsøjemed til at dissekere dyr og planter med i laboratoriet. På hospitaler og på klinikker benyttes skalpeller hovedsageligt til at skære i hud. Derfor er det vigtigt, at redskaberne er i orden. Det vil sige at de skal have skarpe blade, være lette at have med at gøre, sterile og af god kvalitet. Disse vigtige krav følger med, når du bestiller skalpeller fra os hos In Vitro.

På denne side finder du et stort sortiment af engangsskalpeller og skalpelblade fra bl.a. anerkendte Swann-Morton. Her taler vi kirurgiske knive af premium kvalitet, der forbliver skarpe. Du kan både finde sterile og usterile knivblade.

Uanset hvad du vælger, kan vi garantere en skarp skalpel i rustfrit karbonstål. Det giver dig et rent og glat snit - hver gang.

Kort fortalt får du med vores skalpeller:

  • En skarp og rustfri kniv
  • Glatte og rene snit
  • Gamma-steriliseret premium kvalitet
  • Polystyren skaft med blød overflade

Vær sikker på et rent snit med skalpeller

Med Swann-Morton skalpeller fra In Vitro får du en yderst skarp og præcis skæring. Den verdensførende producent er kendt for sine kirurgiske blade, skalpeller og håndtag. Ved at kombinere traditionel fremstilling af knive med den seneste teknologi fokuserer de på dine behov.

Mange af vores skalpeller kommer med blå polystyren skafter og er nemme at håndtere. Swann-Morton har nemlig sørget for, at du er sikret ensartet god kvalitet under hver operation. Med blød overflade med riller får du derfor et rigtig godt greb. Det gør en skalpel fra Swann-Morton til det perfekte valg til kirurgiske indgreb og præcisionssnit.

Mangler du mere udstyr? Se alle vores forbrugsvarer såsom vejebåde og spatler samt tuscher. 

Vælg skalpelblade til netop din opgave

Har du et håndtag, men ingen skalpelblade? Du kan også vælge at købe vores løse skalpelblade i flere forskellige størrelser og udformninger. De er typisk fremstillet af karbonstål. Du sætter dem blot på et håndtag/skafte, som du kan købe separat. Disse valgmuligheder betyder, at du selv kan bestemme, hvad der passer bedst til dit arbejde. Du finder skalpelblade i alle størrelser fra nr. 6 og op til nr. 26:

  • Håndtag nr. 3 passer til skalpelblade i størrelserne nr. 6 til nr. 16
  • Håndtag nr. 4 passer til skalpelblade i størrelserne nr. 18 til nr. 26

Vælg f.eks. et skalpelblad med centimetermål for endnu mere præcision. Skalpelskafterne er enkeltpakkede.

Hør nærmere om vores skalpeller og produkter

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi tilbyder hos In Vitro? En af vores mange ambitioner er at opnå gode resultater for vores kunder, leverandører og os selv. Derfor går vi op i, at du bedst muligt får svar på dine spørgsmål, og at vi kan opfylde dine behov. Du kan f.eks. booke et uforpligtende møde her. Du er også velkommen til at kontakte os direkte på telefon 48 47 50 70 eller på mail info@in-vitro.dk.

Hver dag leverer vi godt udstyr til laboratorier, hospitaler og universiteter. Du kan derfor trygt og roligt regne med vores solide erfaring. Her er du altid i trygge hænder.