Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

Dry swab dracon bud std., bp 79mm, tube

MW-325004


Enhed: 20X100 STK
Steriliseret: Ja
Lager: Leveringstid 18 dage

Dacron DRYSWAB™ med rør

Tør podepind med dacron-spids og mærkede rør til klinisk mikrobiologi, veterinær, genetik, miljøprøver eller retsmedicinsk brug. Medical Wire (MWE) har lavet DRYSWAB™ i 70 år. Swabs/podepinde der bruges til at indsamle prøver, prøver til analyse eller blot til at overføre materialer under en diagnostisk procedure.

MWE’s DRYSWAB™-serie er blandt de foretrukne produkter globalt og bliver brugt til bl.a. Monkeypox. MWE's DRYSWAB™-produkter fremstilles fuldautomatisk uden menneskelig håndtering. Dette reducerer muligheden for enhver mikrobiel eller nukleinsyre-kontamination. Alle MWE's DRYSWAB™ er CE-mærkede og CLSI-M40-A2-kompatible. De er også FDA-godkendte. MWE DRYSWAB™ er kendt over hele verden for deres fremragende kvalitet og evne til at absorbere og frigive mikroorganismer effektivt til diagnostik.

Medical Wire har lavet DRYSWAB™ i 70 år. Disse er de grundlæggende værktøjer, der bruges til at indsamle prøver eller prøver til analyse eller overførsel af materialer under en diagnostisk procedure.

Nøglefunktioner:

Beskrivelse: DRYSWAB™ Standard Dacron Σ–Tube®
Kode: 325004
Mærke: Medical Wire (MWE)
Knoptype: Dacron
Skafttype: Plast
Fleksibilitet: Nej
Brudpunkt: 79 mm
Pakkestørrelse: 100


Besøg MWE

Besøg kategorien

Kat.nr:: MW-325004
Steriliseret: Ja
Partnr.: 325004