Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

Dry swab rayon bud std., bp 79mm, tube

MW-325003


Enhed: 20X100 STK
Steriliseret: Ja
Lager: Leveringstid 18 dage

Rayon DRYSWAB™ med rør

Podepinde med mærkede rør til klinisk mikrobiologi, veterinær, genetik, miljøprøver eller retsmedicinsk brug. Medical Wire (MWE) har lavet DRYSWAB™ i 70 år. Swabs/podepinde der bruges til at indsamle prøver, prøver til analyse eller blot til at overføre materialer under en diagnostisk procedure.

MWE’s DRYSWAB™-serie er blandt de foretrukne produkter globalt og bliver brugt til bl.a. Monkeypox. 

Spidsen på podepinden er lavet af Rayon, også kendt som viskose, som er en forarbejdet form for cellulose, der har vist sig at være særligt velegnet til genvinding af mikroorganismer. Teksturen ligner bomuld, men den har ingen af de fedtsyrer eller andre stoffer, der kan hæmme sensitive bakterier. Det har også vist sig at være kompatibelt med mange molekylærbaserede diagnostiske tests. Rayon bruges på de fleste transport-podepinde.

MWE's DRYSWAB™-produkter fremstilles fuldautomatisk uden menneskelig håndtering. Dette reducerer muligheden for enhver mikrobiel eller nukleinsyre-kontamination. Alle MWE's DRYSWAB™ er CE-mærkede og CLSI-M40-A2-kompatible. De er også FDA-godkendte. MWE DRYSWAB™ er kendt over hele verden for deres fremragende kvalitet og evne til at absorbere og frigive mikroorganismer effektivt til diagnostik.
 

Nøglefunktioner:
Beskrivelse: Rayon DRYSWAB™ med Σ–Tube®
Kode: 325003
Mærke: Medical Wire (MWE)
Knoptype: Rayon
Skafttype: Plast
Fleksibilitet: Nej
Brudpunkt: 79 mm
Pakkestørrelse: 100


Besøg MWE

Besøg kategorien

Kat.nr:: MW-325003
Steriliseret: Ja
Partnr.: 325003