Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

Ham's F12 w/ L-Glutamine

BS-LM-H1235-500


Enhed: 500 ML
Steriliseret: Ja
Lager: Leveringstid 25 dage

Ham’s F-12  has been used for the growth of primary rat hepatocytes and rat prostate epithelial cells.
A clonal toxicity assay using CHO cells has also been reported with Ham’s F-12 as the medium of choice.

Ham's F12 med L-glutamin

Ham's F-12 er velegnet til vækst af primære rottehepatocytter og prostataepitelceller. Det er også det foretrukne medium til toksicitetsassays ved anvendelse af CHO-celler.

Næringsmediet (Ham) blev oprindeligt udviklet til at understøtte væksten af adskellige kloner af kinesisk hamster-ovarieceller (CHO) samt kloner af HeLa-celler og muse-L-celler. Begge blandinger blev formuleret til brug med eller uden tilsætning af serum, afhængigt af den dyrkede celletype.

Hams F10 bruges til at understøtte væksten af kinesisk hamster-ovarieceller under serumfrie forhold og andre pattedyrcelletyper med serumtilskud. Det er et populært medium til vækst af kræsne cellelinjer.

Ham's F12 blev oprindeligt udviklet til serumfri klonal vækst af kinesisk hamsterovarie (CHO) celler, lungeceller og muse L-celler. Det bruges ofte sammen med dialyseret serum, hormoner, selen og andre kosttilskud til serumfrie kulturer. Det er det foretrukne medium til at understøtte væksten af celler af gnaveroprindelse, især kaniner og rotter, og har vist sig at være et fremragende kloningsmedium til dyrkning af myelom- og hybridceller.

Ham's F14 Medium blev udviklet fra Ham's F12, som oprindeligt blev udviklet til serumfri klonal vækst af kinesisk hamsterovarie (CHO) celler, lungeceller og muse L-celler. Ham's F14 indeholder en dobbelt koncentration af aminosyrer sammenlignet med Ham's F12. Dette produkt er også suppleret med calciumchlorid og ascorbinsyre.

Specifikationer:
Teoretisk pH: 7,3 ± 0,3
Osmolaritet: 297 ±10 % mOsm/l
Farve: laksepink, klar opløsning
Opbevaringsforhold: 2 til 8o C
Holdbarhed: 12 måneder
Endotoksin: <1 EU/ml
Sammensætning: Fås på forespørgsel
Sterilitetstest: Bakterier under aerobe og anaerobe forhold / Svampe og gær


Gå til kategorien

Se mere hos Biosera

Datablad

Kat.nr:: BS-LM-H1235-500
Nettovægt i kg: 0.65
Steriliseret: Ja
Partnr.: LM-H1235_500
Relaterede varer