Steriliseret
7
Producent
5
2

Desinfektion

Vil du gerne have optimale hygiejniske arbejdsbetingelser? Beskyt dit arbejde med desinfektion for at minimere mængden af uønskede bakterier.

Hos In Vitro finder du holdbare desinfektionsmidler til bl.a. vandbad. Med hjælp fra bl.a. AquaGuard fra Biological Industries undgår du forurening af vandet i dit alm vandbad og i vandbade i inkubatorer. Samtidig er vores desinfektionsmidler drøje i brug. Det betyder, at du kun behøver en lille smule desinfektion for hver gang over en længere periode.

Godkendte desinfektionsmidler fra In Vitro er til dig, der bl.a. vil.:

  • Undgå bakterier, alger og svampe i vandbade.
  • Hæmme at resultater bliver påvirket
  • Arbejde med rene overflader i laboratoriet

Undgå forurening med desinfektionsmidler 

Bakterier i et laboratorium er et almindeligt problem. Desværre kan det have alvorlige konsekvenser for dine resultater og prøver. Derfor tilbyder In Vitro brugervenlige værktøjer i form af desinfektionsmidler og desinfektionsspray. På den måde kan du holde dit laboratorium rent og fri for uønskede bakterier. Det er især relevant for dig, der f.eks. arbejder med molekylærbiologi eller ønsker optimal resultater.

I vores sortiment finder du blandt andet Bioguard-S og Biogard-A Solution fra Biosera. Bioguard-S er udviklet specielt til vandbade i inkubatorer og B-2 er udvikle til at holde almindelige vandbade. Både Biogard S og A holder vandbadene fri for mikroorganismer såsom bakterier og svampe. Faktisk er den effektiv mod alle grupper af bakterier - det gælder også SRB og mycoplasmas. Et praktisk og effektivt middel til dig, der vil hæmme algevækst og svampe.

Med desinfektionsspray er hygiejnen i top

Desinfektionsmidler bliver især brugt i forskningssektoren, industrien, sundhedssektoren, levnedsmiddelindustrien og andre steder, hvor der skal være høje standarder for hygiejnen. Det kender vi naturligvis til hos In Vitro. For er dit laboratorium eller rummets overflader ikke rent, kan det gå ud over dine prøver, tests og målinger.

Med en desinfektionsspray fra Biological Industries kan du nemt og overskueligt forebygge flere bakterier, svampe (inklusiv sporer) og vira. Deres produkt er mere kraftfuld end ethanol til at desinficere dit udstyr - alligevel er det sikkert til at bruge på selv dine egne hænder. Du kan derfor trygt og roligt gøre brug af denne desinfektionsspray. Den beskytter mod flere forurenende stoffer, herunder:

  • Bakterier
  • Svampe (inklusiv sporer)
  • Vira
  • Mycoplasma

Se også vores udvalg af vandbade og varmeplader

Du kan vælge at købe vores desinfektionsmidler sammen med vores vandbade og varmeplade eller separat. Hvad med f.eks. et vandbad med termostat i rustfrit stål? Vores præcise og brugervenlige vandbade kan indeholde op til 18 liter. 

Uanset volumen er nøjagtighed stadig vigtig. Derfor kan du også finde flere af vores vandbeholdere med +/- 0,1ºC præcision. Ved at kombinere desinfektionsmidler med et vandbad af høj kvalitet kan du hæmme bakterievækst og dermed opnå bedre resultater.

Altid med dig og kvalitet i fokus

Hos In Vitro har vi et spændende udvalg af professionelt laboratorieudstyr. Om du sidder ved et hospital eller universitet, så er du kommet til det helt rette sted. Du kan bl.a. andet købe pipetter, forbrugsvarer til celledyrkning, køleskabe og frysere. Se hele vores udvalg af produkter i vores katalog

Har du spørgsmål om vores produkter, levering eller noget tredje? Kontakte os på telefon 48 47 50 70 eller på mail info@in-vitro.dk. Du er naturligvis også velkommen til at booke et uforpligtende møde.


Pharmacidal Desinfectant uden sprayflaske
Pharmacidal Desinfectant uden sprayflaske5 LTR.

Kat.nr:: BI-IC-110100-G

Bioguard-A
Bioguard-A 100ML

Kat.nr:: BS-LM-B1020-100

Bioguard-S
Bioguard-S 1000 ML

Kat.nr:: BS-LM-B1010-1000