Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

Fetal Bovine Serum (EU Origin)

BS-FB-1280-50


Enhed: 50ML
Steriliseret: Ja
Lager: Leveringstid 25 dage

Fetal Bovine Serum (FBS), EU oprindelse (Frankrig)

Fetal bovine serum (FBS) er et vækst supplement til cellekulturmedierer, som er afledt af koaguleret fuldblod. Blodet centrifugeres straks, og serummet fryses til overførsel til behandlingsfaciliteter. Ved modtagelse på forarbejdningsanlægget optøs serummet, testes for acceptabilitet, opsamles og passeres gennem tre steriliseringsfiltre på 100 nm (0,1 μm). En aseptisk påfyldningsproces aftapper serumet.

Fuldstændig sporbarhed
Mærkningssystemet er computerstyret og designet til gennemsigtighed fra batch til batch. Hvert batch overvåges gennem forarbejdning og produktion til den endelige emballage. Den geografiske oprindelse er angivet på analysecertifikatet, som ledsager hver levering af føtalt bovint serum.

Kvalitetskontroltest
Alle sera er strengt testet for sterilitet, mycoplasmas og vira (BVD, IBR og PI3). Hver batch er også testet for dens evne til at modstå cellevækst in vitro, udpladningseffektivitet og kloningseffektivitet på følgende cellelinjer: HeLa, L929, SP2/O-AG14 og MRC-5. Certificerede og specielt certificerede sera udsættes for yderligere tests, herunder endotoksin, kemiske komponenter, proteinelektroforese og radial immundiffusion.

BSE
Donorer af europæisk oprindelse testes for BSE før behandling i henhold til europæisk forordning 999/2001. Alle testede dyr er BSE-negative.


Specifikationer fb-1280-50:

Sterilitet: Steril filtreret
Tilstand: Frosset
Opbevaring: -20°C
Holdbarhed: 60 måneder
Størrelse: 50 ml

Se mere hos Biosera

Gå til kategorien

Datablad

Kat.nr:: BS-FB-1280-50
Nettovægt i kg: 0.15
Steriliseret: Ja
Partnr.: FB-1280_50
Relaterede varer