Brug for hjælp?
info@in-vitro.dk
+45 4847 5070 (kl.8-16)

DPBS Dulbeccos Phosphate Buffered Saline u/CaCl u/Mg

BS-LM-S2041-1000


Enhed: 1 LTR
Steriliseret: Nej
Lager: Leveringstid 25 dage

Dulbecco's Phosphate Buffered Saline (DPBS) uden Ca & Mg

Buffer flydende 1x koncentrat

DPBS bruges almindeligvis til celletælling som et fortyndingsmiddel, til skylning af celler og som en buffer i mange kromatografiske procedurer. DPBS bruges også i FACS-processen (fluorescensaktiveret cellesortering) til at vaske og resuspendere celler under dissociationsprocessen.

Fysiologisk afbalancerede opløsninger er beregnet til brug til vedligeholdelse af pattedyrsceller, hvor en kemisk defineret, afbalanceret saltopløsning giver et miljø, der vil opretholde den strukturelle og fysiologiske integritet af celler in vitro. 

Sammensat af et fosfatbuffersystem, natriumchlorid for at justere osmolariteten og måske sukker- og metalioner i kort tid til ernæring og stabilisering af morfologi.

Dette produkt har hverken calcium- eller magnesiumioner i sammensætningen, så det understøtter aktiviteten under trypsiniseringen.


Udnyttelse:
Tilskud, såsom antibiotika, bør tilsættes som sterile tilskud til bufferopløsningen. Opbevaringsbetingelser og holdbarheden af det supplerede produkt vil blive påvirket af tilskuddenes art.


Indikationer på forringelse:
Bufferopløsningen skal være klar og fri for partikler og flokkuleret materiale. Brug den ikke, hvis bufferopløsningen er uklar eller indeholder et bundfald.

>> Find mere information hos Biosera

>> Se kategorien her

Datablad

Kat.nr:: BS-LM-S2041-1000
Steriliseret: Nej
Partnr.: LM-S2041-1000
Relaterede varer