Trypsin-EDTA 1X i PBS, uden Calcium, uden Magnesium, med phenolrød
Trypsin er et svine-pancreas-afledt enzym, der almindeligvis anvendes til dissociation og disaggregering af forankringsafhængige pattedyrceller og væv. Den koncentration af trypsin, der er nødvendig for at fjerne følsomme celler fra deres substrat, er 0,05%. EDTA, et chelaterende middel, øger den enzymatiske aktivitet ved at fjerne calcium og magnesiumioner. Disse ioner skjuler de peptidbindinger, som trypsin virker på, og de forstærker celle til celle vedhæftning.
Specifikationer:
Teoretisk pH: 6,8 – 7,6
Osmolalitet: 280 mOsm/kg ± 10 %
Farve: lakselyserød, klar opløsning
Opbevaringsbetingelser: -20°C
Holdbarhed: 24 måneder
Sterilitetstest:
- bakterier under aerobe og anaerobe forhold
- svampe og gær
Cellevæksttest:
Ingen cellevæksttest, men aktivitetstest med adhærente celler