Steriliseret
9
2
Producent
2

Trypsin

Her kan du bl.a. indkøbe Trypsin fra BIOSERA, der er en af verdens førende leverandører af dyreserum og cellekulturmedier. Vi har stor tillid til deres produktkvalitet, da BIOSERA er både ISO9001 og 13485 certificerede.

Man kan anvende flere forskellige proteolytiske enzymer til at adskille celler fra det klæbende substrat. Trypsin, der er medlem af serinproteasefamilien, er en af de hyppigst anvendte enzymer til dette. Trypsin er fremstillet af proenzym, trypsinogen udskilt af eksokrine celler i bugspytkirtlen.

Trypsin virker på den C-terminale side af lysin eller arginin. Den optimal aktivitet opnås ved 37 grader, hvilket betyder at forvarmet trypsin vil fremskynde løsrivelsen fra substratet. Man bør dog undgå en langvarig inkubationstid med en høj trypsinkoncentration. Det vil nemlig beskadige cellerne ved at stripe celleoverfladeproteiner, hvilket vil dræbe cellerne.

Trypsin er en af de mest anvendte enzymer til at dissociere celler, da det tolereres af de fleste celletyper. Det er imidlertid ønskeligt at undgå trypsin i proteomiske undersøgelser og serumfrie kulturer. Baseret på applikationen og celletyper anvendes trypsin derfor med forskellige bestanddele og koncentration. 

På denne side kan du se vores sortiment af trypsin som en klar væske eller som pulver, hvoraf flere er blandet op med EDTA. Typisk har trypsin en koncentration på 0,05% eller 0,25% i en afbalanceret saltopløsning. pH-værdien ligger typisk på mellem 7,6 til 7,8 uden calcium eller magnesium. 

I vores sortiment finder du bl.a.:

  • En blanding af trypsin-EDTA på 100 ml
  • Trypsin uden calcium eller magnesium
  • Steriliseret trypsin som pulver

Køb trypsin-EDTA hos In Vitro

Trypsin-EDTA er fremstillet af trypsin-pulver, som er en bestrålet blanding af proteaser, der stammer fra “porcin pancreas”. Med trypsin-EDTA får du to kombinerede reagenser, der bliver brugt til at løsne celler til suspension. EDTA bliver brugt i kemi og biokemi til at binde divalente kationer - f.eks. til at fjerne positive ioner bundet til proteiner, ligesom det kan fjerne calcium og magnesium fra celleoverfladen. 

Vælg f.eks. 100 ml ikke-steriliseret trypsin-EDTA. Læg mærke til, at der kan være lang leveringstid. Bestil derfor i god tid.

Hos In Vitro er kvaliteten altid i top

Hos In Vitro forhandler og producerer vi holdbart udstyr til laboratorier i Danmark. Herunder tilbehør til celledyrkning. Takket være vores mangeårige passion for laboratorieudstyr går vi op i, at kvaliteten er i orden. Her går vi op i nærhed, kvalitet og miljø. Når du handler hos os, modtager du derfor kvalitetsprodukter, ligesom du kan trække på vores relevante erfaring.

Se flere af vores produkter til celledyrkning her.

Få professionel vejledning om dit produkt

Hvor meget skal du bruge af et bestemt produkt? Hvordan er leveringstiden? Og hvad er ellers relevant at købe? Sidder du med disse spørgsmål eller lignende, så kontakt os. Hos In Vitro har vi i flere år leveret udstyr i høj kvalitet til laboratorier, hospitaler og universiteter. Derfor har vi med sikkerhed styr på vores forskellige produkter. Det giver dig en tryg og professionel vejledning, hvis du er i tvivl om noget. 

Du er velkommen til at booke et uforpligtende møde. Vil du have fat i os med det samme, kan du kontakte os på telefon 48 47 50 70 eller på mail info@in-vitro.dk. Vi sidder klar til at vejlede og hjælpe dig.