IN VITRO'S SOMMERKAMPAGNE 2022

Sommerkampagnen løber fra 28. juni til 31. august 2022. Alle produkter er fra amerikanske Benchmark Scientific, som producerer innovative og omkostningseffektive produkter til laboratorier i hele verden. Du skal være logget ind for at gøre brug af de 20 % rabat. Hvis du ikke har en kundekonto/brugerprofil hos In Vitro, kan du nemt oprette en her.


Forsidebillede

KOMBI MINI-CENTRIFUGE TIL RØR OG STRIP

Dobbelt så stor kapacitet som de fleste minicentrifuger. Plads til 12 stk. 1,5/2,0 ml mikrorør, 32 stk. 0,2 ml rør samt 4 stk. strip. Tæt på lydløs drift. Starter og stopper ved lukning/åbning af låget.


MINI-CENTRIFUGE MED 2 ROTORER

Clik-N-Lok™ for øjeblikkelig rotorfastgørelse. Plads til 8 mikrorør eller 4 pCR-strip. Opbevaringsrum til PCR-rotor & 0,5 ml adaptere. Tæt på lydløs drift. Decelererer på kun et sekund.


XL MULTI-RØRS VORTEXER

Håndfri vortexing med høj kapacitet. Op til 2500 rpm. Stort udvalg af tilbehør til forskellige rør, kolber og plader. Program til intervalblanding. Passer til næsten alle rørstativer.


Tilbud 1-3

MINI VORTEX MIXER

Vornado, Mini Vortex Mixer fra Benchmark Scientific, har på trods af miniaturestørrelsen masser af kræfter. Kraftig vortexing til rør op til 50 ml. Trykaktiveret drift. Fås i 5 farver. Kun 10 cm.


3D NUTATING SHAKER MED VARIABEL HASTIGHED

Præcise hastigheder og hældningsvinkler til en bred vifte af molekylære og biologiske blandingsapplikationer. Insta-TILT™-teknologi til øjeblikkelig justering af hældningsvinklen.


tilbud 4-6

DIGITALT VANDBAD - 4 LITER

Sømløst kammer i rustfrit stål og uden hjørner for nem rengøring og lang levetid. Quik-CAL™ brugerkalibreringsfunktion. Med stativer til 1,5, 2,0, 15 og 50 ml rør.


DIGITALT TØRBAD

Høj nøjagtighed og bekvemmelig arbejdsproces uden konstant finjustering af temperaturen. Fås med 1, 2 eller 4 blokke til en bred vifte af rørstørrelser. 


ORBI-SHAKER™ MED TOUCHSKÆRM

Brugervenlig orbi-shaker med en høj kapacitet. Vandret cirkulær 19 mm kredsløb til aeration og mixing. Digital hastighedskontrol op til 300 rpm og patenteret system til hurtig udskiftning af tilbehør.
tilbud 7-9

MIKRORØRS HOMOGENISATOR - BEADBUG™ 6

Kraftig mikrorørs homogenisator til lysering, formaling eller homogenisering. Apparatet kan homogenisere op til 6 rør samtidigt. Fuldt udvalg af perler i forfyldte rør og bulks.


MIKRORØRS HOMOGENISATOR - BEADBUG™ 3
En mindre mikrorørs homogenisator, som simultant kan homogenisere op til 3 prøver (ofte inden for 45 sekunder) med 2 ml 'bead' engangsmikrorør med skruelåg.


tilbud 10-12