Vi møder dig med - Nærhed, Kvalitet & MiljøNærhed

In Vitro er din lokale laboratorieleverandør.  Nærhed med vores kunder, betyder alt for os. Vi skaber og beholder arbejdspladserne i Danmark. Vi har vores lager i Danmark, vi har vores produktekspertise og support i Danmark, og vi har kontor og logistik i Danmark. Vi kan levere dine varer inden for 24 timer. Det kalder vi strakslevering. Det eneste vi beder om, er at vi har en samarbejdsaftale, så kan du være sikker på, at få dine varer, dagen efter du bestiller! Vi tror på, at det betyder noget positivt, at vi beholder vores arbejdspladser og skattekroner i Danmark. Vi vil gerne bidrage til at vi får bedre uddannelser, bedre sygehuse og flere i arbejde.

 

Kvalitet

Hos In Vitro er vi 100% uafhængige. Vores mål er at give den bedste vejledning og hjælp. Vi uddanner os hele tiden, så du bliver mødt af de bedst uddannede og serviceorienterede specialister, på vores produkter. De bedste oplevelser og indfrielse af forventninger, skabes af ærlig kommunikation, med vores kunder og leverandører. Dårlige nyheder skal også gives uden omsvøb. Vi vælger vores producenter med omhu og med med fokus på innovation, produktkvalitet og miljø . Vi samarbejder bl.a. med leverandører som Greiner Bio-One, Micronic, Eppendorf, IVUS og mange mange flere.

 

Miljø

In Vitro tager et aktivt miljøvalg. Vores  miljøvenlige vision  handler om, at fokus bør ligge i vedvarende energiformer, genbrug og CO2 udledning. Vi tilbyder derfor afhentning af pap og plast-emballage til genbrug. Har I behov for at vi tager emballagen tilbage til genbrug, så har vi løsningen til dig. Vi transporterer ikke vores produkter på tværs af Europa, men sørger for at de kommer direkte til dig fra leverandøren, uden om storeeuropæiske lagre. Handler du via vores webshop, tilbyder vi en miljøbonusaftale, der samtidigt med at du opnår rabat, sørger for at vi sammen bidrager til mindre emballage og CO2 udledning. Ved elektronisk markedsføring skaber vi en stor reduktion af papirspild. I stedet for at trykke kataloger og sende reklamer, er alle vores kataloger nu blevet elektroniske.

 


Indhold